Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Novo pojačanje Mosta – Katarina Jukić

Most sam prepoznala kao opciju koja je u Saboru ponudila najviše zakonskih rješenja upravo u područjima kojima se bavim u svakodnevnom radu

Objavljeno 10.06.2020
Dorotea Hajduković

Katarina Jukić, odvjetnica iz Pule, borac za prava najugroženijih koja je široj javnosti poznata po zalaganju za prava građana u brojnim pravnim postupcima, a poglavito u onim ovršnim koji financijski uništavaju ljude u Istri.

“Svojim javnim istupima i aktivizmom u posljednjih sedam godina upozoravala sam na nužne promjene zakona, posebno ovršnog zakona te potrebu konačnog rješavanja problema oštećenika RBA zadruga. Most sam prepoznala kao opciju koja je u Saboru ponudila najviše zakonskih rješenja upravo u područjima kojima se bavim u svakodnevnom radu. Upravo zato sam se odlučila prihvatiti poziv da pristupim kao nezavisni kandidat jer smatram da svojim stručnim kvalifikacijama kao i iskustvom mogu doprinijeti donošenju boljih zakona u interesu građana.”

NOVO POJAČANJE MOSTA

NOVO POJAČANJE MOSTA Katarina Jukić, odvjetnica iz Pule, borac za prava najugroženijih koja je široj javnosti poznata po zalaganju za prava građana u brojnim pravnim postupcima, a poglavito u onim ovršnim koji financijski uništavaju ljude u Istri. “Svojim javnim istupima i aktivizmom u posljednjih sedam godina upozoravala sam na nužne promjene zakona, posebno ovršnog zakona te potrebu konačnog rješavanja problema oštećenika RBA zadruga. Most sam prepoznala kao opciju koja je u Saboru ponudila najviše zakonskih rješenja upravo u područjima kojima se bavim u svakodnevnom radu. Upravo zato sam se odlučila prihvatiti poziv da pristupim kao nezavisni kandidat jer smatram da svojim stručnim kvalifikacijama kao i iskustvom mogu doprinijeti donošenju boljih zakona u interesu građana."

Objavljuje MOST nezavisnih lista u Srijeda, 10. lipnja 2020.

Tagovi: izbori, Katarina Jukić, most, most nezavisnih lista, parlamentarni izbori, pula,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE