Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Odluke sa zatvorene sjednice Vlade

Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine Europske unije, priopćeno je iz Vlade

Objavljeno 16.05.2019
Alan Srčnik

Na zatvorenome dijelu današnje, 157. sjednice, Vlada je usvojila pregled zakonskih i podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2019. godinu

Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine Europske unije, priopćeno je iz Vlade.

Vlada je utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara i to: Vijeća za ekonomske i financijske poslove (ECOFIN), koje će se održati 17. svibnja 2019. godine, Vijeća za opće poslove (GAC), koje se održava 21. svibnja te Vijeća za obrazovanje, mlade, kulturu i sport (EYCS) koje će se održati 22. i 23. svibnja 2010. godine.

Kako je riječ o pregovaračkim pozicijama koje će Republika Hrvatska tek zastupati prema drugim državama članicama na sastancima Vijeća, tako se, kao i u drugim slučajevima kada je riječ o pregovaračkim pozicijama, ona prethodno ne objavljuju, navodi se, uz ostalo, u priopćenju.

(Hina)

foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Tagovi: vlada, zatvorena sjednica,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE