Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Odnijele pobjedu u Šibeniku: Dvije Slavonke najljepše mame Hrvatske

Virovitičanka Ivana Štengl i Osječanka Ines Novak - najljepše mame Hrvatske! - piše OsijekNEWS, prenoseći ŠibenikIN.

Objavljeno 02.09.2018
Alan Srčnik

U šibenskom kazalištu sinoć je treću godinu zaredom održan izbor za Najljepšu mamu Hrvatske, a tom prestižnom titulom okitila se Virovitičanka Ivana Štengl kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobjednica Šibenčanka Jelena Živković. U kategoriji dijamant titulom najljepše okrunjena je Osiječanka Ines Novak. Šibenčanka Ana Vukičević dobila je titulu Miss mama fotogeničnosti – piše sinoć ŠibenikIN,  prenosi OsijekNEWS.

Odgovarale su mame u prvom izlazu na pitanja žirija, potom u drugom predstavile talente, da bi tek u trećem izlazu u večernjim haljinama ‘zaigrale na kartu’ ljepote.

Kako je OsijekNEWS i pretpostavio, Osječanka Ines Novak pomela je konkurenciju u kategoriji Dijamant, za dame koje su ‘pregazile’ 40.

I nisu one jedine Slavonke koje su došle do lente u Šibeniku. Kako nadalje piše ŠibenikIN – Dodijeljeno je i sedam lenti po kategorijama. U kategoriji elegancija lentu je osvojila Branka Vrbanec, titulu fotogeničnosti dobila je Šibenčanka Ana Vukičević, lentu fashion osvojila je Ljubica Radović, najljepša mama simpatičnosti je Maja Vincek, titulu glamur osvojila je Ankica Biondić, lentu za stil dobila je Osječanka Marijana Jaman, dok je miss osobnosti Elizabet Kozina.

Finalno natjecanje u Šibeniku održano je poslije 4 izlučna natjecanja, među kojima i ono u Osijeku, u Portanovi.

Ines Novak još sinoć je kasno objavila nekoliko fotografija na Facebooku i Instagramu, a koje prenosimo …

Inače, Ines Novak je diplomirana pravnica s Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkom izobrazbom na Odsjeku za cjeloživotno obrazovanje Filozofskog fakulteta u Osijeku. Aktivna je civilnom sektoru od 2008. godine. Suosnivačica je 3 organizacije civilnog društva. Dvije godine radila je kao tv-voditeljica informativnog programa na lokalnoj televiziji. Trenutno obnaša funkciju predsjednice Dječje osječke kreativne kućice (od 2015. godine), a unazad dvije godine intenzivno radi na strateškom razvoju udruge … – pisao je o njoj već OsijekNEWS.

Foto: Facebook i Instagram (Ines Novak, Ankica Biondić)

Video: Facebook (ŠibenikIN)

Objavljuje Ines NovakSubota, 1. rujna 2018.

Proglašenje pobjednica

Objavljuje ŠibenikIN u Subota, 1. rujna 2018.

#najljepsamamahrvatske2018 #missmama

A post shared by Inness (@ines.0301) on

#chillout #summerincroatia #lifeisgreat❤️

A post shared by Inness (@ines.0301) on

Tagovi: ines novak, ivana štengl, najljepša mama hrvatske, Šibenik,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE