Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Održani Dani tehničke kulture 2023. u OŠ Blatine – Škrape Blatine

Dani tehničke kulture manifestacija je koja se održava s ciljem upoznavanja djece i mladih s tehničkim djelatnostima, isticanja važnosti tehničke kulture te poticanja svih građana da se uključe u rad, samostalno izrade tehničke tvorevine

Objavljeno 02.06.2023
Dorotea Hajduković

Prva ovogodišnja manifestacija pod nazivom Dani tehničke kulture, održala se od 24. do 25. svibnja 2023., u osnovnoj školi „Blatine-Škrape“. Nizom radionica tehničkih aktivnosti, organiziranih za učenike škole „Blatine-Škrape“, obuhvaćeno je pedesetak učenika nižih i viših razreda osnovne škole. Navedene manifestacije organizira i provodi Zajednica tehničke kulture grada Splita, u suradnji s udrugama članicama i osnovnim školama u Splitu i okolici.

Ova manifestacija samo je jedna u nizu planiranih za 2023. godinu. Dani tehničke kulture manifestacija je koja se održava s ciljem upoznavanja djece i mladih s tehničkim djelatnostima, isticanja važnosti tehničke kulture te poticanja svih građana da se uključe u rad, samostalno izrade tehničke tvorevine, a pri tom se i dobro zabave.

Tagovi: dani tehničke kulture, OŠ Blatine,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Vezane vijesti

Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE