Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u podvodnoj fotografiji

Najbolja fotografija cijelog natjecanja je bila fotografija podvodnog ambijenta od Damira Zuruba iz Ronilačkog kluba Roniti se mora

Objavljeno 16.09.2022
Andrija Lukretić

Od 2. do 4. rujna u Dubrovniku se održalo Otvoreno prvenstvo Hrvatske u podvodnoj fotografiji. Na prvenstvu je sudjelovalo 23 ronioca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Natjecanje su organizirali Hrvatski ronilački savez kao pokrovitelj i Ronilački klub Dubrovnik kao organizator i domaćin, koje posebno veseli prvi nastupi dubrovačkih ronioca na prvenstvu.

Oni su se natjecali u dvije kategorije DSLR (digitalni refleksni ili bezzrcalni (mirrorless) fotoaparati) i KOMPAKT (digitalni kompaktni fotoaparati ili akcijske kamere). bile su zadane tri teme: fotografija podvodnog ambijenta s modelom ili bez njega, fotografija ribe i makro fotografija. Natjecanje su otvorili predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Damir Tomić, predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza Kamilo Čuljak i tajnik Ronilačkog kluba Dubrovnik Vlaho Radonić.

Najbolja fotografija cijelog natjecanja je bila fotografija podvodnog ambijenta od Damira Zuruba iz Ronilačkog kluba Roniti se mora. On je ujedno osvojio i ukupno prvo mjesto u kategoriji DSLR fotoaparata, a njegov klub prvo mjesto ekipno. Najboljim ekipama i pojedincima nagrade je uručio predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Damir Tomić.

Autor fotografija: Damir Zurub

Tagovi: Damir Tomić, dubrovnik, Hrvatska zajednica tehničke kulture, HZTK, Otvoreno prvenstvo Hrvatske, podvodna fotografija,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE