Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Osumnjičeni za podmetanje požara u Šibeniku nakon ispitivanja pušten na slobodu

Nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, 69-godišnjak osumnjičen za podmetanje požara koji je planuo u srijedu u šibenskom kvartu Njivice

Objavljeno 03.07.2018
Alan Srčnik

Nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, 69-godišnjak osumnjičen za podmetanje požara koji je planuo u srijedu u šibenskom kvartu Njivice, pušten je na slobodu.

On je u petak bio priveden u šibensko Općinskog državno odvjetništvo zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
“Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 69-godišnjak u srijedu, 27. lipnja ove godine u popodnevnim satima u garaži obiteljske kuće u Šibeniku montirao zapaljivu napravu te je s namjerom izazivanja požara, ispred garaže upalio i bacio preko ceste na susjednu parcelu,” priopćili su iz Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku.
Budući da je ta parcela zarasla u nisko raslinje i makiju, vatra se nošena jakim vjetrom proširila na oko tisuću metara četvornih. Pravovremenom intervencijom vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila i zrakoplova spriječeno je daljnje širenje požara, a šteta za sada nije utvrđena.
Osumnjičenik je nakon ispitivanja pušten na slobodu.

(Hina)

Tagovi: osumnjičeni, požar,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE