Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Shitz&Giggles

Otkrivena je velika ‘svjetska tajna’!

Napokon je jasno što se krije iza jajeta koje ima najviše lajkova na svijetu...

Objavljeno 09.02.2019
Antonela Verković

Velika tajna, misterija i nepoznanica je otkrivena! Ljudi su ‘kao muhe bez glave’ lajkali sliku jajeta na Instagramu koje je uspjelo oboriti i svjetski rekord.

Prvotno se nagađalo kako je cilj bio srušiti Kylie Jenner s trona, a i mi smo ranije naveli kako želimo vjerovati kako iza toga stoji netko tko želi pokazati apsurd društva i da od 10 milijuna ‘followera’ najveći dio shvaća ‘sprdnju’ sa socijalnim fenomenom praćenja i ‘lajkanja’, ali nas ipak nekako strah … 🙂

Nakon tog čuvenog jajeta, na taj, sada već od strane Instagrama i verificiran profil koji je dobio tu slavnu plavu kvačicu (koju imaju samo najpoznatiji…) polako su krenule objave s pukotinama u jajetu. Pucalo je jaje iz dana u dan – do dana kad se nije raspuknulo cijelo, do najsitnijih komadića. Do sada je objavljeno ukupno šest fotografija tog jajeta, a na svakoj se vidi drugčije napuknuće.

TAJNA JE OTKRIVENA

Napokon je otkriveno da je fotografija jajeta s najviše lajkova na Instagramu dio kampanje za mentalno zdravlje!!

Znali smo da mora postojati neki viši, konkretniji cilj svega toga.

Poruka napisana ispod napuklog jajeta savjetuje ljudima da potraže pomoć ako se i oni tako osjećaju.

“Sad se osjećam puno bolje! Ako si i ti pod pritiskom, posjeti talkingegg.info za više informacija. Izgradimo ovaj popis zajedno”, napisano je ispod posljednje objavljene fotografije.

“Jaje ne pripada nekom spolu, rasi ili religiji. Jaje je jaje, univerzalno je”, rekao je Chris Godfrey, marketinški stručnjak koji stoji iza ove kampanje s jajetom.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: Instagram, jaje, kylie jenner, like,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE