Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Ovi poslovi čekaju baš Vas! Provjerite što se nudi!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Objavljeno 09.04.2019
Lucija Tokić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Pliva ima 3 raspisana natječaja za rad u Zagrebu. Traže se: stručnjak za izdavanje elektroničke dokumentacije (m/ž), specijalist za nabavne operacije (m/ž) i viši stručnjak za regulatorne poslove (m/ž). Znanje, stručnost, predani timski rad, znatiželja i suvremene tehnologije – ključ su Plivinog uspjeha. Ako želite surađivati s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, raditi u inovativnoj i poticajnoj sredini te na najsuvremenijoj opremi i tehnologijama, provjerite natječaje na linku i postanite dio uspješnog Plivinog tima.

Enikon Aerospace d.o.o. zbog širenja poslovanja i dobivanja novih projekata, traži djelatnike za radno mjesto: operater pripreme površine i lakiranja (m/ž) u Zagrebu. Na ovoj ćete poziciji imati iznimno važnu ulogu u cjelokupnom proizvodnom procesu. Bit ćete zaduženi za pripremu i obradu dijelova interijera aviona (brušenjem, kitanjem ili lakiranjem) kako bi se uklonile nepravilnosti te kako bi sve bilo spremno za sljedeću fazu proizvodnje. U svom poslu ćete biti samostalni, a zadatke ćete obavljati sukladno radnim uputama, zahtjevima kupca i zadanim kriterijima kvalitete. Vjerujemo da imate dovoljno motiva za klik i prijavu.

Bipa d.o.o. ima raspisan natječaj za prodavače/blagajnike (ž/m) za rad diljem Jadrana. Radit ćete 40 sati tjedno, a osigurano vam je uhodavanje u posao, kao i razvojni ‘on the job’ treninzi, stimulacije na plaću, plaćeni prijevoz, dodatni dani godišnjeg. Je li vam to dovoljno razloga za prijavu? Sigurni smo da jest…

LPP, poljski i jedan od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu, trenutno proširuje svoj tim na 3 pozicije. Traženi djelatnici su: Store Manager (m/ž), asistent u odjelu računovodstva (m/ž), prodavačica (m/ž). Riječ je o poslodavcu koji je neprestanim ulaganjem u razvoj brzo postao međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Ako želite dodatno „začiniti“ ovaj tim, provjerite uvjete ponuđenih radnih mjesta.

Tifon traži novog člana tima za radno mjesto: gastro prodavač (m/ž), za rad na Jankomiru, u istočnom dijelu Zagreba, u Brezovici ili u Samoboru. Prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, osnovne su zadaće na ovom radnom mjestu. Uvjeti prijave obuhvaćaju SSS (najmanje) – trgovačkog ili ekonomskog smjera, iskustvo na istim ili sličnim poslovima, komunikacijske vještine te poznavanje MS Office alata. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se.

Le Méridien Lav, Split, smješten svega 20 metara od mora i s kapacitetom od 381 luksuznih soba i apartmana, proširuje svoj brojni tim. Traže se djelatnici za čak 6 radnih mjesta. Events Executive (m/ž), Marketing Executive (m/ž), referent rezervacija (m/ž), tek su dio bogate ponude. Ovaj luksuzni hotel s 5 zvjezdica gostima na raspolaganje stavlja brojne ugostiteljske sadržaje, Spa & Wellness centar, marinu koja ima kapacitet za 60 jahti te bogate zabavne i sportsko-rekreativne sadržaje. Mislimo da imate i više nego dovoljno razloga da provjerite ponuđene poslove na linku.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, proširuje svoj tim i zapošljava djelatnike na pozicijama: bravar (m/ž), projektant – kontruktor elektrike (m/ž), projektant – kontruktor mehanike (m/ž). Ovaj poslodavac u Hrvatskoj djeluje od 2000. godine, zapošljava više od 250 djelatnika u dva proizvodna pogona – u Zagrebu i Kutini. Zbog povećanja obujma posla i potreba razvoja tima zapošljava na navedenim pozicijama, pa ukoliko se pronalazite u istima ne propustite prijavu.

Wollsdorf, jedan od vodećih europskih proizvođača kože za internacionalnu auto i avio industriju”, zapošljava HR managera (m/ž) i radnika u sortiranju (m/ž). Mjesto rada je poduzetnička zona Jalžabet. Misija i tajna našeg uspjeha ovog poslodavca proizvodnja je visokokvalitetnih proizvoda s “karakterom”, pa ukoliko se uklapate u ovu „priču“, svakako aplicirajte na ponuđena radna mjesta.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava voditelja trgovine (m/ž) u Zagrebu. Analiza prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, glavna su zadaća odabrane kandidatkinje ili kandidata za ovo radno mjesto. Ako imate najmanje trogodišnje iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji, a volite rad s ljudima, nemate što čekati – klik na brzu prijavu!

Geze d.o.o. ima raspisan natječaj za komercijalista u sektoru održavanja (m/ž). Mjesto rada je područje cijele Hrvatske, a opis posla podrazumijeva akviziciju novih poslovnih suradnji i mogućnosti. Ako imate iskustva u tehničkim djelatnostima, poznajete građevinu i građevinske procese, a dinamični ste i samoinicijativni, onda ste vrlo vjerojatno idealni kandidat/kinja za ovaj posao. Prijavite se. 

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

Tagovi: posao, posao.hr, radna mjesta,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE