Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Pamela Anderson bijesna: Novac umjesto za siromašnu djecu otišao za Notre Dame

Toliko je bila ljutita da je čak i ranije otišla s gala večere na kojoj se prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseilla

Objavljeno 24.04.2019
Lucija Tokić

Glumica Pamela Anderson otišla je s gala večeri nogometnog kluba Olympique iz Marseilla (OM), na kojoj se u utorak navečer prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseilla, nakon što je iznenada tijekom večeri 100.000 eura priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notre Dame.

Anderson je u vezi s nogometašem te ekipe Adilom Ramijem.

“Sinoć smo bili na godišnjoj večeri nogometnog kluba OM kako bi pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marseillu”, objasnila je kanadska glumica u srijedu na Twitteru. “U tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo ‘predivno’ iznenađenje – da dio novca ide u korist obnove Notre Dame”.

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu. “Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo”, napisala je.

“Sigurno bi djeci Marseilla više trebalo tih 100.000 eura nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde eura donacija nekolicine milijardera”, zaključila je i navela da se nada da će OM tu donaciju uputiti tako gdje je potrebna.

Ne odgovorivši izravno Pameli Anderson, Olympique iz Marseilla je precizirao, u priopćenju objavljenom u srijedu, da je tijekom večere ukupno skupljeno 439.760 eura.

Dan nakon požara pariške katedrale Notre Dame 16. travnja, američki predsjednik OM Frank McCourt je na Twitteru objavio da namjerava donirati dio prikupljenih sredstava za obnovu katedrale.

(Hina)

foto: YouTube (screenshot)

Tagovi: notre dame, Pamela Anderson,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE