Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Pažnja, pažnja! Ova radna mjesta čekaju upravo na Vas!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

Objavljeno 20.02.2019
Lucija Tokić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

TÜV Croatia d.o.o. zapošljava auditora u odjelu hrane (m/ž) u Zagrebu i na području cijele Hrvatske. S više od 15 000 radnika, TÜV NORD GRUPA diljem svijeta prepoznata je kao jedan od najuspješnijih pružatelja usluga iz područja certifikacije sustava i tehničke inspekcije. Ako imate završenu visoku stručnu spremu, tj. diplomirani ste inženjer prehrambene tehnologije/biotehnologije, imate minimalno 5 godina radnog iskustva u proizvodnji prehrambenih proizvoda i krase vas organizacijske i komunikacijske vještine, prijavite se.

PLIVA Hrvatska d.o.o. ima šest raspisanih natječaja za grad Zagreb. Stručnjak za operativne poslove u farmakovigilanciji (m/ž), viši stručnjak za kvalifikaciju opreme u području sterilne proizvodnje (m/ž), vodeći IT administrator za VMware (m/ž), predstavljaju samo dio poslovne ponude. Želite li raditi u najpoznatijoj farmaceutskoj kompaniji? Kliknite na poslovnu ponudu i prijavite se za željeno radno mjesto.

Dubrovački zalasci sunca d.o.o. imaju raspisan natječaj za voditelja restorana (m/ž) u Dubrovniku. Sunset Beach Dubrovnik, jedno od najljepših odmarališta na jadranskoj obali, a smješteno je na samom jugu Hrvatske, nekoliko kilometara od dubrovačke stare gradske jezgre. Ako ste završili turističku i ugostiteljsku školu, imate godinu dana iskustva, komunikativni ste i poznajete hrvatska i internacionalna vina, možda ste baš vi idealni kandidat za ovo radno mjesto. Prijavite se klikom na link. Ukoliko vas zanimaju i brojni drugi natječaji ovog poslodavca, ne propustite provjeriti široku ponudu – od kuhara (m/ž) do barmena (m/ž). Bogata ponuda poslova je na linku.

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu i Puli. Traže se djelatnici za pozicije: Database Engineer (m/ž), WordPress Developer (m/ž), Software Tester (m/ž), Web Aplication developer (m/ž) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Alumil Zagreb d.o.o. traži računovođu (m/ž) za ured u Zagrebu. Ako odlično radite u Wordu i Excelu te u računovodstvenom programu, a imate godinu dana radnog iskustva i voljni ste poslovno putovati u Srbiju, BiH i Grčku, zasigurno ste baš vi idealni kandidat za ovu poziciju. Kliknite na brzu prijavu i aplicirajte.

Pevec zapošljava direktora sektora za ekspanziju, izgradnju i održavanje (m/ž) u Zagrebu. Traži se magistar struke (poželjno građevinskog ili srodnog smjera) s petogodišnjim iskustvom, koji projektnu dokumentaciju i zakone iščitava s lakoćom. Provjerite sve detalje u oglasu i prijavite se na vrijeme.

Geze d.o.o. traži servisnog tehničara (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ugradnja, popravak i održavanje automatskih vrata i sustava za odimljavanje, kao i akvizicija novih poslovnih suradnji i mogućnosti, sve vas to očekuje prijavite li se na ovaj natječaj. Više detalja provjerite na linku i na vrijeme aplicirajte.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna hrvatska kompanija koja posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji te BiH, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji, dodatno zapošljava za klijenta. Traži se djelatnik za poziciju: Talent acquisition recruiter (m/ž) za rad u Zagrebu. Ako imate trogodišnje iskustvo u HR domeni, a prvostupnik ste fakulteta koji je mjerodavan za područje ljudskih resursa, prijavite se klikom na link.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na poziciji: Restaurant Manager (m/ž) u Punti Skali. Ukoliko imate najmanje petogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, pogotovo u hotelima s 4 ili 5 zvjezdica, a poznavatelji ste različitih sorti vina i sireva, odvažite se na novi poslovni izazov. Sve uvjete i način prijave provjerite na linku.

Adriatic.hr, turistička agencija sa sjedištem u Splitu i jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj u području pružanja online booking usluga, trenutno proširuje svoj tim. Zapošljava grafičku dizajnericu (m/ž) za grafičko prilagođavanje poslovnih rješenja u promotivne svrhe. Idealni kandidat student je završnih godina fakulteta grafičkog dizajna ili zaposlenik s mogućnošću rada od 4 do 6 sati u prostorijama agencije u Splitu. Očekuje vas rad u dinamičnom i mladom timu, ne propustite klik na prijavu.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

foto: Pexels (ilustracija)

 

Tagovi: posao.hr, poslovi, radna mjesta,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE