Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Piše OsijekNEWS: Osječki Tjedan filantropije – pregršt zanimljivih sadržaja u čast međusobnog pomaganja

Posjetitelje Tjedna filantropije očekuju razni sadržaji, gdje će svatko pronaći "ponešto za sebe"

Objavljeno 19.09.2018
Josipa Maksimović

Zaklada Slagalica i Zaklada Srce grada Osijeka, u suradnji s Gradom Osijekom, pripremaju niz događanja u sklopu progama “Tjedan filantropije”, kojim bi se “slavila” važnost rada za zajedničko dobro.

Tjedan filantropije, ove će godine biti obilježen od 24. do 28. rujna, a posebnost ovogodišnjeg programa “leži” u isticanju pozitivnih primjera osječke filantropske povijesti.

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, pozvala je stanovnike grada Osijeka, da svojom pojavom upotpune ovaj događaj namijenjen druženju, dobroj zabavi i očuvanju “filantropske tradicije”.

 

MNOŠTVO SADRŽAJA NA OVOGODIŠNJEM TJEDNU FILANTROPIJE

 

Na Tjednu filantropije, očekuje nas zaista “bogat” program s pregrštom sadržaja, gdje će se naći “ponešto za svakoga”.

Predsjednik Upravnog odbora Zaklade Srce Grada Osijeka, Vladimir Ham, naglasio je važnost filantropije i pomaganja. Filantropija nam stalno treba biti “na umu”, jer svojim djelovanjem ostavljamo velik trag u društvu.

Što se tiče programa, Osječani i ostali, imati će priliku upoznati zanimljivu osječku filantropsku povijest kroz vožnju tramvajem 26. rujna u 18.00 sati.

 

Na bogatom Tjednu filantropije neće izostati ni novina pa je tako ove godine u program uvršten “takozvani” Amazing Race Osijek središtem grada, natjecateljska hodačka avantura, prilikom koje će prijavljene ekipe učiti o gradu Osijeku rješavajući razne zagonetke.

Grupa se može sastojati od najviše tri člana/ice.

Tjedan filantropije, u programu će uključivati i “Dobrotvorni buvljak FilantroPIJA”, a također i javnu tribinu “Filantrop i JA – kako postati dobročinitelj u par jednostavnih koraka”, koja će se održati 24. rujna u 18:30h, u prostoru kina Urania.

Ovakav događaj ne može “proći” bez vizualnih i akustičnih doživljaja pa će se tako za glazbeni ambijent pobrinuti Dinko Pleša, WHITE acoustic cover band i Chordonblue.

Zadnje, ali ne i manje bitno, nijedan posjetitelj neće “ostati zakinut”, jer će u sklopu programa nastupiti i žongleri s vatrom i poi žongleri.

Predstavljen program Tjedna filantropije u Osijeku

Objavljuje Zaklada Srce grada OsijekaSrijeda, 19. rujna 2018.

Objavljuje Zaklada SlagalicaPonedjeljak, 17. rujna 2018.

Foto: Facebook

Tagovi: Chordonblue, Dinko Pleša, fire poi, konferencija, Osijek, rujan, tjedan filantropije, Žana Gamoš,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE