Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Poduzete mjere kako bi se spriječio prodor koronavirusa u obrambeni sustav RH

Krstičević vojnim liječnicima i epidemiolozima: "Ogromno poštovanje i priznanje vama, jer zahvaljujući vama virus nije ušao u vojarne“

Objavljeno 05.05.2020
Ivona Amidžić

Velika pozitivna epidemijska slika, a koja svaki dan postaje sve bolja i bolja, rezultat je odgovornog ponašanja i zajedništva svih hrvatskih građana koji su odlično slijedili epidemiološke mjere postavljene od strane našeg Stožera.

Sve su mjere poduzete kako bi se spriječio prodor koronavirusa u obrambeni sustav Republike Hrvatske, izvijestio je potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević koji se danas sastao s medicinskim osobljem iz sastava HV-a.

Također se i zahvalio djelatnicima zdravstvene struke za svakodnevni rad i trud koji su u proteklom periodu uložili u borbi protiv epidemije.

RH polako, ali sigurno pobjeđuje ovu epidemiju

Pozitivnim rezultatima pridonijela je pravodobna reakcija i zaštitne mjere koje su poduzimane, a koje je predlagala prvenstveno zdravstvena struka, pri čemu se u velikoj mjeri oslanjalo upravo na liječnike i epidemiologe.

Osvrnuvši se na situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj vojsci, ministar je rekao da su pravovremeno poduzete sve potrebne mjere zaštite od prodora korona virusa u obrambeni sustav.

“Zdravlje i sigurnost pripadnika Hrvatske vojske naš je prioritet“, istaknuo je.

“Ogromno poštovanje i priznanje vama, jer zahvaljujući vama virus nije ušao u vojarne“, poručio je Krstičević vojnim liječnicima i epidemiolozima, kojima je poželio daljnji uspješni rad u borbi s epidemijom.

(Hina)

Tagovi: COVID-19, hrvatska vojska, koronavirus, krstičević, peidemija, prodor,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE