Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Pogledajte lokacije za besplatna antigenska testiranja na koronavirus u Hrvatskoj

Interaktivna karta sa svim lokacijama za testiranje na koronavirus u RH

Objavljeno 23.11.2020
Darija Kovačić

Od ovog vikenda na stranici https://koronatestiranje.com dostupni su svi podaci, lokacije i kontakti za besplatna antigenska testiranja na koronavirus koja se od 23.11. provode na području Zagreba!
Krajem srpnja objavljena je web stranica koronatestiranje.com, interaktivna karta s jasnim pregledom lokacija za testiranje na koronavirus. Karta je od početka pokazivala isključivo lokacije koje nude PCR testiranje, s obzirom na to da je do nedavno PCR testiranje bilo jedina opcija za detekciju aktivne zaraze koronavirusom u RH.
Međutim, od ponedjeljka 23. studenog, u Zagrebu počinje masovno i besplatno antigensko testiranje na 12 lokacija.
Kao i PCR testiranje, antigensko testiranje detektira aktivnu zarazu virusom, no uz nešto manju osjetljivost, te se diljem svijeta koristi kao pomoćna metoda za brzo i jeftinije testiranje velikog broja ljudi.
Za razliku od PCR testova koji u najboljem slučaju daju rezultate isti dan, antigenskim testom rezultate možemo dobiti kroz 15-30 minuta. S obzirom na širenje antigenskog testiranja u RH, na stranicu koronatestiranje.com je dodana opcija za pregled lokacija koje nude antigensko testiranje, uključujući i 12 lokacija u Zagrebu.
Direktna adresa za popis lokacija za antigensko testiranje je: https://koronatestiranje.com/antigen
Klikom na pojedinu lokaciju dobit ćete informacije i o tome treba li se naručiti za testiranje, je li obavezna uputnica, postoji li drive-in opcija, koliko se čeka i druge bitne detalje, kao i direktne linkove na stranice za naručivanje. koronatestiranje.com je neovisan projekt i nije povezan s Vladom RH.

 

Tagovi: besplatno, hrvatska, informacije, koronavirus, pcr testiranje, projekt, testiranje, vlada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE