Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Policajci koji su se tukli na koncertu Mitra Mirića “zaradili” disciplinski postupak

Policajci su bili u civilu i izvan dužnosti

Objavljeno 14.12.2018
Lucija Tokić

Prema saznanjima bjelovarsko-bilogorske policije, u subotnjoj tučnjavi u bjelovarskom noćnom klubu na koncertu turbo folk pjevača Mitra Milića sudjelovala su dva do tri pripadnika interventne policije koji su bili u civilu i izvan dužnosti, a protiv njih će se pokrenuti disciplinski postupak.

Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku zbog toga što je potrebno ispitati više sudionika, ali i svjedoka toga događaja. Čim se istraživanje završi, a to se očekuje početkom idućeg tjedna, javnost će biti obaviještena o rezultatima.

Protiv policajaca koji su sudjelovali u tučnjavi bit će proveden disciplinski postupak, a načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Veseljko Ravenščak odlučit će hoće li biti potrebne disciplinske mjere, čulo se na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji u bjelovarskoj policiji sazvanoj zbog velikog interesa javnosti za subotnji incident na koncertu u noćnom klubu kada su u masovnoj tučnjavi na koncertu dvije osobe zadobile lakše ozljede.

Na upit je li tučnjavu u noćnom klubu okončao dolazak interventne policije, glasnogovornik Dražen Medved odgovorio je da su u objekt pristigle sve raspoložive ophodnje.

“Intervenirale su sve raspoložive ophodnje jer smo dobili dojavu da je riječ o remećenju javnog reda i mira u većem obimu. Naša je praksa da u takvim situacijama šaljemo sve raspoložive ophodnje, dakle i interventnu i temeljnu i prometnu. Tako kvalitetno možemo odraditi posao, a i dolazi do smirivanja strasti, a i djeluje preventivno da se smire strasti”, pojasnio je glasnogovornik Medved.

(Hina)

foto: YouTube (screenshot)

Tagovi: mitar mirić, policajci, tučnjava,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE