Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Policajci odmah ujutro šokirali Matiju Vuicu: ‘Izvuklo me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo obući’

Poznatoj su hrvatskoj dizajnerici policajci u šest ujutro "banuli" na vrata, a ovo je razlog zašto je završila u postaji

Objavljeno 19.03.2019
Lucija Tokić

Neugodno iznenađenje i šok doživjela je poznata hrvatska dizajnerica Matija Vuica kad su joj policajci u šest ujutro “banuli” na vrata njezinog doma. Matiju su policajci bez rasprave izvukli iz kreveta i odveli u policijsku postaju.

Svoje iskustvo podijelila je i na svome Facebook profilu.

“Jutros u 6 h pozvonila i pokupila me hrvatska policija, njih dvoje. Izvuklo me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo obući i sa njima u postaju u Petrinjskoj. Razlog: nisam se odazvala pozivu na svedočenje tj. poziv mi nije(kako pise) bio vise puta uručen. U prvi mah , u soku, nisam znala o čemu se radi, a onda sam se prisjetila, napsala je Matija.

“Naime prije 2 god vozila sam se taksijem u centar i prije izlaska u Gajevoj, zbog gužve koju je napravio kamion i zakrčio promet, moj se taksista sporječkao sa jednim od radnika te zaradio preda mnom šamarčinu. Nema veze sto sam ja sjedila u taksiju. Tada sam već doživila sok i jedva izašla iz taksija….nešto kasnije došao mi je poziv za svjedočenje na kojem sam se pojavila ali nije optuženik (taj radnik)…te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zg…šta ima veze, imam ja vremena. ..ostali pozivu, kao sto piše, nisu mi uručeni pa nisam ni bila. ..i da skratim, sjedim u Petrinjskoj u policiji , takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac, i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30…dalje vam ostavljam na razmišljanje. Naravno da neću stići na vrijeme na posao, da sve što imam jutros dogovoreno neću napraviti, jer ovo je daleko važnije..od državne važnosti”.

foto: YouTube (screenshot)

Tagovi: dizajnerica, Matija Vuica, policajci, policijska postaja,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE