Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Potjera kroz Zagreb: Oko 2 ujutro jurcao po cestama, bježao policiji i ozlijedio policajca

"Iz policijskog vozila izašao je policijski službenik i krenuo prema vozaču s ciljem njegovog uhićenja, no on je iznenada vozilom krenuo naglo unatrag..."

Objavljeno 06.06.2020
Ivona Amidžić

Danas 6. lipnja, oko 2 sata 35-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Ford Focus koprivničkih registarskih oznaka, a na raskrižju Selske ceste i Savske ceste u počinjenju prometnog prekršaja uočili su ga policijski službenici.

Na njihove znakove da se zaustavi on se oglušio te se nastavio kretati Savskom cestom prema sjeveru i dalje kroz naselje Trnje. U daljnjem bijegu, vratio se na raskrižje Savske ceste i Selske ceste, gdje su mu cestu službenim vozilom prepriječili policijski službenici. U trenutku kada se vozač zaustavio, iz policijskog vozila izašao je policijski službenik i krenuo prema vozaču s ciljem njegovog uhićenja, no on je iznenada vozilom krenuo naglo unatrag, zbog čega se policijski službenik, kako bi izbjegao nalet na sebe, prebacio preko poklopca motora policijskog vozila pri čemu se ozlijedio.

U daljnjem kretanju unatrag vozač je udario u prednju desnu stranu policijskog vozila te nastavio bježati. Njegovim dolaskom na zemljani put uz savski nasip, u Miševičkoj ulici, na znak policijskih službenika da se zaustavi, on se ponovo oglušuje, nastavlja vožnju bez zaustavljanja i bočnim retrovizorom svog vozila udara policijskog službenika u tom bijegu.

Kreće se dalje savskim nasipom u smjeru istoka prema naselju Petruševec gdje udara u prednju lijevu stranu drugog policijskog vozila i nastavlja bijeg preko Domovinskog mosta u smjeru zračne luke.

Dolaskom do prvog rotora kod Zračne luke Franjo Tuđman vozač je izgubio nadzor nad vozilom te sletio s kolnika, izišao iz vozila te se trčeći dao u bijeg u čemu su ga spriječili zagrebački policajci koji su ga sustigli, uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Liječnika pomoć pružena je u KBC Zagreb dvojici policijskih službenika.

foto: PU zagrebačka

Tagovi: bježao, policija, potjera, zagreb,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE