Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Poznata umjetnica odlučila biti ambasadorica kampanje Sofija

Mirela Priselac Remi je zaštitno lice kampanje protiv nasilja

Objavljeno 22.05.2020
Marin Marić

Mirela Priselac Remi zaštitno je lice i ambasadorica Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija”. Poznata umjetnica se i sama često susretala s predrasudama, o njima govori u svojim tekstovima i često ističe kako je glazba najbolji medij za prenošenje stavova i mijenjanja mišljenja javnosti. Zbog svog senzibiliteta prema ženskim pitanjima i pravima, izabrana je za ambasadoricu kampanje čiji je glavni cilj aktivno osnaživanje i osposobljavanje žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo.

Porazna je i činjenica da velik broj građana Hrvatske smatra kako je nasilje nad ženom svakodnevna situacija čije prijavljivanje i razotkrivanje postaje javna sramota za obitelj. Zlostavljanje žena kao posljedicu ima nisku razinu samopoštovanja, socijalno isključivanje te posljedice za fizičko i psihičko zdravlje.

Molim vas da informacije podijelite sa svojim čitateljima kako bi zlostavljane i nezaposlene žene dobile priliku prijaviti se na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija”.

Tagovi: govor mržnje, kampanja, mirela priselac remi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE