Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sada ljeto

Predstavljen program 11. Weekend Media Festivala

"Ovogodišnji festival ima jako zanimljive partnere - Francusku i Njemačku. Cijela stara Tvornica duhana u Rovinju bit će u duhu urbanog Pariza i Berlina, pa će svi posjetitelji moći uživati u njihovoj kulturi, umjetnosti i stilu života", istaknuo je direktor Festivala Tomo Ricov

Objavljeno 10.07.2018
Antonela Verković

Organizatori 11. Weekend Media Festivala, koji će se u Rovinju održati od 20. do 23. rujna, u utorak su predstavili program tog najvećeg regionalnog skupa profesionalaca komunikacijske industrije, istaknuvši kako će dio ovogodišnjeg programa biti posvećen zemljama partnerima Francuskoj i Njemačkoj, a na predavanjima, panelima i radionicima planirano je sudjelovanje više od 140 govornika.

“Ovogodišnji festival ima jako zanimljive partnere – Francusku i Njemačku. Cijela stara Tvornica duhana u Rovinju bit će u duhu urbanog Pariza i Berlina, pa će svi posjetitelji moći uživati u njihovoj kulturi, umjetnosti i stilu života”, istaknuo je direktor Festivala Tomo Ricov, koji očekuje više od 5000 posjetitelja.

Direktor programa festivala Nikola Vrdoljak naglasio je kako se na tom skupu već tradicionalno propitkuju promjene na medijskom tržištu na lokalnoj i globalnoj razini, posebno najavljujući panel diskusiju “Money never sleeps – restrukturiranje medijskog tržišta” jer svjedočimo sve većem broju medijskih akvizicija u regiji, koje ostavljaju posljedice na potrošače i politiku država.

Također je najavio je predavanje “Agrokor – jesu li mediji pomogli ili odmogli Lex Agrokor”, a u sjeni toga i predavanje o slomu velikih tvrtki na domaćem tržištu oglašavanja, o čemu će se govoriti na panelu “Život nakon ere Digitela i Unexa”.

Najavljena su i predavanja konzultanta za informacijsku sigurnost Alena Delića “Vjerujete li svom telefonu”, zastupnika u estonskom parlamentu Kallea Pallinga  “Digitalna republika Estonija”, avanturista i putopisca Davora Rostuhara “Polarni san – prva hrvatska ekspedicija na južni pol”, te predavanje pisca i jezikoslovca Kristiana Novaka.

Ove godine će se u sklopu Weekend Media Festivala održati sedmo izdanje revija reklamnih agencija država u okružju “BalCannes”, na kojem će se izabrati 25 najboljih komunikacijskih projekata iz cijele regije.

“Adris je domaćin i pokrovitelj Weekend Meda Festivala, koji u Rovinj donosi kreativnu energiju i najnovije svjetske trendove u komunikacijskoj industriji, a privlači i nekoliko tisuću gostiju”, istaknula je Kristina Miljavac iz Adris grupe.

 

(Hina)

Tagovi: Rovinj, Weekend Media Festival,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE