Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor Vatrene dočekali MIG-ovi, pozdravila ih Kontrola letenja

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvaljuje na časti da prvi dočeka pobjednike na povratku u domovinu, poruka je pilota iz aviona MIG-21 Vatrenima pri dolasku u Hrvatsku

Objavljeno 16.07.2018
Alan Srčnik

Prilikom ulaska zrakoplova Croatia Airlinesa u hrvatski zračni prostor, u kojem se srebrna nogometna reprezentacija vraća sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, Vatrenima su prvi poželjeli dobrodošlicu piloti MIG-ova, a Hrvatska kontrola zračne plovidbe uputila im je poruku zahvalivši im se na iskazanom zajedništvu.

“Dragi naši Vatreni, sudionici hrvatske nogometne oluje Rusija 2018., Hrvatska kontrola zračne plovidbe vas s ponosom pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala na iskazanom zajedništvu i još samo jedna riječ – Neopisivo”, riječi su kojima je Hrvatska kontrola zračne plovidbe pozdravila Vatrene prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor.

Piloti dva MIG-a prvi su poželjeli dobrodošlicu Vatrenima, prateći ih od ulaska u hrvatski zračni prostor uz poruku “Pobjednička Hrvatska vojska pozdravlja Vatrene. Dobrodošli u Hrvatsku – zemlju pobjednika”.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvaljuje na časti da prvi dočeka pobjednike na povratku u domovinu, poruka je pilota iz aviona MIG-21 Vatrenima pri dolasku u Hrvatsku.

Zrakoplov s nogometašima praćen MIG-ovima preletio je i iznad Trag bana Jelačića izazvavši oduševljenje oko 80.000 navijača, koji ih čekaju na središnjoj proslavi povijesnog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

(Hina)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE