Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

Princ Filip nakon nesreće predao svoju vozačku dozvolu

"Nakon pomnog razmatranja situacije, vojvoda od Edimbourga je odlučio da će dragovoljno predati svoju vozačku dozvolu", navela je palača

Objavljeno 10.02.2019
Alan Srčnik

Princ Filip (97), suprug kraljice Elizabete II. odlučio je predati svoju vozačku dozvolu nakon sudjelovanja u sudaru krajem siječnja u kojem je jedna osoba ozlijeđena, objavila je Buckinghamska palača u kratkom priopćenju.

“Nakon pomnog razmatranja situacije, vojvoda od Edinbourga je odlučio da će dragovoljno predati svoju vozačku dozvolu”, navela je palača.

Automobil princa Filipa je sudjelovao u nesreći i završio na boku u blizini imanja Sandringham. Princ nije bio ozlijeđen, ali je bio vidno potresen. Vozačica drugog vozila 28-godišnja žena, zadobila je površinske ozljede koljena, a njezina suvozačica (45), koja je bila s devetomjesečnim djetetom u automobilu, zadobila je prijelom zapešća.

Deset dana nakon nesreće suprug britanske kraljice Elizabete II. uputio je “duboku ispriku” ženi ozlijeđenoj u automobilskoj nesreći. 97-godišnji princ, poznat po svo vatrenom temperamentu i jetkom humoru, povukao se iz javne službe u kolovozu 2017. godine.

(Hina)

foto: EPA/NEIL HALL

Tagovi: princ filip, prometna nesreća, vozačka dozvola,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE