Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Programe Osječkog ljeta kulture posjetilo oko 10 tisuća građana

Dodala je kako je u programima OLJK-a nastupilo  570 umjetnika iz Hrvatske, Mađarske, Srbije, BiH, Slovenije Poljske i Ukrajine

Objavljeno 16.07.2018
Alan Srčnik

Programe 18. Osječkog ljeta kulture (OLJK), koje je održano od 29. lipnja do 13. srpnja, na 24. lokacije u gradu, posjetilo je oko 10 tisuća građana, izvijestili su u ponedjeljak članovi Organizacijskog odbora.

Predsjednica Organizacijskog odbora dogradonačelnica Žana Gamoš kazala je na konferenciji za novinare kako je na ovogodišnjem OLJK-u, ukupno izvedeno 49 kazališnih, glazbenih, plesnih, književnih, filmskih i drugih sadržaja, a unatoč povremeno problematičnim vremenskim prilikama, niti jedan program nije otkazan.

Dodala je kako je u programima OLJK-a nastupilo  570 umjetnika iz Hrvatske, Mađarske, Srbije, BiH, Slovenije Poljske i Ukrajine, a u realizaciji programskih sadržaja sudjelovalo je više od 320 tehničara.

Gamoš je Izvijestila kako se već sada kreće s pripremama za Osječko ljeto kulture 2019. godine, za koje će osječko Hrvatsko narodno kazalište (HNK) pripremiti predstavu “Donjodravska obala”, po romanu osječkog novinara Drage Hedla.

(Hina)

Tagovi: oljk,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE