Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Projekt “Upoznaj svoju zemlju”

Turistički obilazak bit će organiziran u nedjelju, u isto vrijeme, u 12 sati, u 56 gradova u Dalmaciji, na Kvarneru, u Istri, Lici, u Slavoniji i Srijemu te u Zagrebu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Objavljeno 10.01.2019
Lucija Tokić

“Upoznaj svoju zemlju” naziv je projekta u okviru kojega će Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, u nedjelju, 13. siječnja, organizirati besplatna vođenja u 56 gradova, s početkom u 12 sati, a povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske.

Riječ je o drugom izdanju projekta kojim se Dan međunarodnog priznanja Hrvatske obilježava na malo drugačiji način, poručuju iz Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske.

Podsjećaju kako je odaziv građana diljem Hrvatske lani bio odličan.

“Svaki državljanin Hrvatske može biti promotor i ambasador svoje domovine, a na isti način htjeli smo ukazati na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine, kao i na značaj svih turističkih djelatnika za međunarodni ugled zemlje”, stoji u priopćenju.

Iz Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske ističu i da su kroz projekt “Upoznaj svoju zemlju” htjeli istaknuti važnost zaštićenih lokaliteta za predstavljanje zemlje i Pravilnik o popisu zaštićenih lokaliteta, koji je još u izradi, a koje će predstavljati isključivo oni turistički vodiči koji su se educirali u Hrvatskoj.

Turistički obilazak bit će organiziran u nedjelju, u isto vrijeme, u 12 sati, u 56 gradova u Dalmaciji, na Kvarneru, u Istri, Lici, u Slavoniji i Srijemu te u Zagrebu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

(Hina)

foto: Pexel (ilustracija)

 

Tagovi: turistički obilazak, upoznaj svoju zemlju,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Vezane vijesti

Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE