Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Provjerite koji su to aktualni poslovi na tržištu rada

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

Objavljeno 23.05.2019
Lucija Tokić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Triglav Savjetovanje d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja grupe zastupnika (m/ž) u Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Od odabranog kandidata očekuje se završena srednja škola ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, 3 godine radnog iskustva, energičnost i usmjerenost na ostvarenje zadanih ciljeva. Prijave se zaprimaju do 31.05., a aplicirati možete putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti Juniora knjigovođu (m/ž). Glavne odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju provjeru ispravnosti dokumentacije, knjiženje svih knjigovodstvenih događaja prema vjerodostojnim dokumentima i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Internet, Outlook), aktivno znanje jednog stranog jezika u govoru i pismu te samoinicijativnost u radu i rješavanju problema.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovenačka farmaceutska kompanija, zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) u Zagrebu i ostalim regijama Hrvatske. Potreban vam je završen fakultet iz područja farmacije, medicine, veterine, stomatologije, kemije ili kemijske tehnologije. Također, da biste se uklopili u ovaj natječaj i konkurirali za dobivanje istog, trebate i iskustvo, poznavanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije i dobro znanje rada na računalu. Ukoliko „se vidite“ na ovom poslu, kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, zapošljava referenta nabave (m/ž) u Kutini. Ako se pitate što će uključivati vaše odgovornosti na ovom poslu, onda je to svakako koordinacija s ostalim odjelima unutar tvrtke, izrada narudžbi, unaprjeđenje poslovnih odnosa s postojećim dobavljačima te pronalazak novih. Prijave se zaprimaju do 21.06., pa neka vam ovaj natječaj ne promakne.

Manpower za klijenta – proizvodnu tvrtku s područja Sjeverozapadne Hrvatske, traži kandidata za poziciju: direktor društva (m/ž). Osnovne odgovornosti na ovom radnom mjestu obuhvaćaju vođenje operativnog poslovanja, financijske i kadrovske politike. Ukoliko imate petogodišnje iskustvo, završili ste pravo ili ekonomiju (VŠS, VSS), a odličan ste komunikator, nema razloga da ovaj natječaj propustite. Prijavite se brzom prijavom.

Zagrebačke pekarne Klara, sa 150 godina tradicije i iskustva, kontinuirano rastu i napreduju. Baš zato zapošljavaju referenta prodaje (m/ž), koji će redovito obilaziti kupce te neprestano raditi na unaprjeđenju i povećanju prodaje. Da biste se uklopili u ovaj natječaj trebate imati minimalno SSS, vozačku dozvolu B kategorije, a potrebno je i znanje rada na računalu, kao iskustvo iz ovog područja. Na ovaj posao u Zagrebu možete aplicirati sve do 31.05.

TPK-Zavod d.d., kompanija sa 68-godišnjim iskustvom u području osiguranja i kontrole kvalitete strojarskih i zavarivačko-montažnih radova, u stalnoj je potrazi za kadrovima koji će ojačati njihov tim. Trenutno je traženi djelatnik na poziciji: računovođa (m/ž). Glavne zadaće na ovom poslu uključuju knjiženje transakcija u glavnu knjigu, obračun plaća, komunikaciju s ostalim sektorima te praćenje zakona i propisa. Osnovni uvjeti koje kandidati trebaju zadovoljiti obuhvaćaju petogodišnje iskustvo, SSS/VŠS ekonomskog smjera te osnovno znanje engleskog ili njemačkog jezika. Više informacija doznajte na linku i prijavite se do 29.05.

Hrvatski registar brodova ima raspisan natječaj za inspektora PU za trup ili strojarske sustave (m/ž) u Rijeci. Osnovni je uvjet za prijavu da imate zvanje mag.ing. brodogradnje ili mag. ing strojarstva, 4 godine iskustva na poslovima kvalifikacije i statutatorne certifikacije brodova ili projektiranja/gradnje/održavanja brodova. Uporaba engleskog jezika u govoru i pismu bitna je stavka prilikom apliciranja na ovaj natječaj, a potrebna vam je i osnovna izobrazba za uporabu računala te vozačka dozvola B kategorije. Prijave se zaprimaju do 28.05. Požurite…

DIV Grupa d.o.o., najveća je grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda te brodogradnje. Bitno je naglasiti da tvrtku obilježava stabilnost, rast i povećanje broja partnera te krajnjih potrošača u svim godinama postojanja. Dobra vijest je da zapošljava na čak 11 pozicija! Stručnjak za pripremu i provedbu EU projekata (m/ž), radnik u vijčari (m/ž), referent ljudskih resursa (m/ž), tek su mali dio raspisanih radnih mjesta za prijavu putem brze prijave. Kliknite na link za više informacija i prijavu. 

OVS, talijanski modni brend koji je popularan u cijelom svijetu i koji na godišnjoj bazi ima 14 milijuna kupaca, za svoj tim traži blagajnika/prodavača (m/ž) u Osijeku, Splitu, Zagrebu. Odjeća za žene, muškarce i djecu dostupna je po pristupačnim cijenama, pa ne čudi zašto mami tu količinu ljudi u svoje dućane. Ako volite modu, komunikativni ste, a dijeljenje modnih savjeta nije vam strana pojava, zasigurno biste trebali provjeriti ovaj oglas za posao i uvjeriti se i sami da ste pravi kandidat/kinja za njega.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti Juniora knjigovođu (m/ž). Glavne odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju provjeru ispravnosti dokumentacije, knjiženje svih knjigovodstvenih događaja prema vjerodostojnim dokumentima i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Internet, Outlook), aktivno znanje jednog stranog jezika u govoru i pismu te samoinicijativnost u radu i rješavanju problema. Prijavite se.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

Sretno!

Tagovi: posao, posao.hr, radna mjesta,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE