Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

PU zagrebačka : Prije utakmice Dinamo- Hajduk privedeno 20 osoba

Policijska uprava zagrebačka oglasila se u nedjelju o događajima prije početka utakmice Dinamo - Hajduk na Maksimiru navodeći da je do 16 sati privedeno 20 osoba

Objavljeno 16.12.2018
Alan Srčnik

Policijska uprava zagrebačka oglasila se u nedjelju o događajima prije početka utakmice Dinamo – Hajduk na Maksimiru navodeći da je do 16 sati privedeno 20 osoba, deset zbog tučnjave, a deset zbog pijanstva.

U 14 sati, u Ulici Divka Budaka sukobili su se navijači dviju suprotstavljenih frakcija, brzom reakcijom policije njih 10 privedeno je u službene prostorije PU zagrebačke.

Uoči samog početka utakmice, odnosno od 14 do 15 sati, zbog pijanstva je u službene prostorije dovedeno devet hrvatskih i jedan slovenski državljanin.

Pola sata prije početka utakmice, s vanjske strane ulaza jug, nalazilo se oko 500 osoba, skupina od njih pedesetak počela se naguravati odnosno vršiti pritisak oko gelendera postavljenih zbog sigurnosti i kontrole ulaza. Oglušili su se na policijsku zapovijed da prestanu, pa su policijski službenici  nad njima uporabili sredstva prisile i njihov je pritisak prestao. Prilikom navedenog uspostavljanja reda zasad nije bilo ozlijeđenih niti privedenih osoba.

Utakmica 18. kola Prve HNL Dinamo – Hajduk počela je u 15 sati na stadionu Maksimir.

(Hina)

Tagovi: dinamo, hajduk, navijači, policija,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE