Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Pula: Maksim Mrvica otvorio Rock&Stars festival u kamenolomu u Vinkuranu

Bio je to jedan od tri koncerata ovoga umjetnika u Hrvatskoj, a sam je nastup imao i dobrotvornu notu

Objavljeno 29.06.2018
Alan Srčnik

Najpriznatiji svjetski crossover pijanist današnjice Maksim Mrvica u četvrtak navečer je impresivnim nastupom u kamenolomu Cave Romane svečano otvorio Rocks&Stars festival u Vinkuranu kraj Pule.

Bio je to jedan od tri koncerata ovoga umjetnika u Hrvatskoj, a sam je nastup imao i dobrotvornu notu s obzirom da je djelovanjem organizatora i partnera festivala Općoj bolnici u Puli doniran inkubator. Mrvica je tijekom koncerta predstavio nove skladbe sa svog albuma “New Silk Road”, kao i ranije skladbe, spoj starijih i novijih hitova.

Među brojnim uzvanicima nazočni su bili ministar turizma Gari Cappelli i državni tajnik Ministarstva državne imovine i izaslanik hrvatske predsjednice Tomislav Boban koji su istaknuli vrijednosti ove manifestacije u jedinstvenom ambijentu kamenoloma.

Već 9. srpnja na ovome festivalu nastupit će jedan od najistaknutijih hrvatskih komičara, Ivan Šarić, a 28. srpnja publiku će zabaviti legendarni Darko Rundek. Do kraja festivala uslijedit će brojni zanimljivi koncerti i programi, a najavljeno je da će festival iduće godine biti još bogatiji

(Hina)

Tagovi: koncert, mrvica, pula,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE