Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

PUZ izrazito zadovoljan sigurnosnim aspektom dočeka Vatrenih

Procjena je policije da je u užem centru Zagreba, odnosno na trgu Bana Jelačića te ulicama koje mu gravitiraju, na dočeku viceprvaka svijeta u nogometu bilo oko 300 tisuća ljudi

Objavljeno 17.07.2018
Alan Srčnik

Zagrebačka policija izrazito je zadovoljna sigurnosnim aspektom cjelodnevnog dočeka Vatrenih na Trgu bana jelačića, a trenutačni podaci Operativno-komunikacijskog centra su 30 manjih intervencija i dvije privedene osobe zbog narušavanja javnog reda i mira.

Procjena je policije da je u užem centru Zagreba, odnosno na trgu Bana Jelačića te ulicama koje mu gravitiraju, na dočeku viceprvaka svijeta u nogometu bilo oko 300 tisuća ljudi.

“Policija je izrazito zadovoljna kako je proteklo osiguranje dočeka nogometaša, s obzirom na broj ljudi”, rekao je nešto poslije 22 sata Hini voditelj smjene OKC-a PUZ-a Ivica Herceg.

Zagrebačka policija imala je 30 dojava i intervencija koje su se odnosile na pružanje pomoći građanima, uglavnom zbog dehidracije, odnosno pomaganje da ih se iz mase dovede do do vozila Hitne pomoći, a dvije su osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira, dodao je.

(Hina)

Tagovi: doček navijača, sp18, trg bana jelačića,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE