Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Reakcije čitatelja

Opet se najavljuje mali izlazak na izbore. Nije mi to jasno. Znam da su ljudi demotivirani ali izbori su jedini dan kad možemo ocijeniti političare i dan kada ovise o nama. Ako ne glasujemo predajemo se u ruke  stranačkim mašinerijama velikih stranaka koje vjerno izlaze na izbore.

Nikola, Osijek

Podržavam rad nacionalnog stožera. Mislim da svoj posao rade stručno, no nakon što sam vidjela snimku doktorice Markotić na Kolinda TV, nadam se da takve snimke nećemo gledati za parlamentarne izbore na HDZ TV.

Ana, Zagreb

Nakon pretrčavanja HNS-a i osumnjičenih zastupnika u vladajuću koaliciju te prelatača u Bandićev klub, ovo bi u žestokoj konkurenciji, mogao biti najsramotniji sastav vladajuće većine u modernoj povijesti Hrvatske. Ako ništa drugo bar u nečemu je Plenković uspio postati “naj”.

Krešimir, Zagreb

Martina Dalić svojom knjigom pokušava pisati “bolju prošlost” za sebe i svoje ortake. Slično su radili i drugi “uglednici” npr. Sanader. Lako za te tiskane izmišljotine ali dođe mi muka kad vidim tko joj sve od dužnosnika plaćenih našim novcem dolazi na promociju. Gdje mi živimo.

Ivan, Zagreb

U eksperimentalnoj fazi reforme obrazovanja eksperimentiraju na socijalnim slučajevima kojima još nisu pomogli u kupovini udžbenika. Djeca rade sezonske poslove kako bi kupili udžbenike na koje imaju pravo. Kaže HNS-ova ministrica Divjak, oprostite u pitanju je greška. Baš me zanima hoće li za tu grešku netko odgovarati.

Ivan, Erdut

Reakcije čitatelja:

Dalić treba iskoristiti autoritet koji je postigao uspjehom na prvenstvu i pomoći uvesti red u hrvatskom nogometu.

Matija, Zadar

Koju god statistiku da pratim Hrvatska je redovito na začelju. Ako su to rezultati stabilnosti na koju se poziva Plenković i njegovi partneri Vrdoljak, Pupovac i ostali onda meni takva stabilnost ne treba

Andrija, Zagreb