Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Redizajnirani portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Objavljeno 12.12.2019
Ivona Amidžić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Solaris d.d. – Amadria Park traži nove radne snage u Šibeniku: grafički dizajner (m/ž), pripravnik u turizmu i hotelijerstvu (m/ž) i tehnički direktor (m/ž). Prijave zaprimaju najkasnije do 20.12. Poslodavac nudi napredovanje i osobni rast, kontinuiranu edukaciju i uvođenje u posao te suradnju s kolegama iz odjela. Doznajte više o željenom poslu i ostvarite svoju prijavu čim prije putem linka.

Seb Group zapošljava na poziciji voditelj trgovine/ poslovođa (m/ž) i prodavač/ trgovac za radu u Designer Outlet Croatia, Sesvete. Rok prijave je 20.12. Potrebno je radno iskustvo od minimalno pet godina u prodaji, razvijene prodajne i komunikacijske vještine, pozitivan stav i odgovornost, spremnost na timski rad, znanje engleskog jezika te poznavanje rada na računalu. Za posao prodavača/ice traži se više izvršitelja. Prijavite se putem linka.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju na poziciji referent prodaje (m/ž) u Zagrebu. Posao se sastoji od redovitog obilaska kupaca, rada na unapređenju i povećanju prodaje, sklapanje ugovora s kupcima sukladno politici tvrtke. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Prijave zaprimaju najkasnije do 19.12., stoga požurite ostvariti svoju ovdje.

Pliva traži tehnologa u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije, kemije, kemijskog inženjerstva, prehrambenog inženjerstva, biotehnologije ili računarstva te odlično znanje MS Office alata i engleskog jezika. Prednost je  iskustvo rada u DPP okruženju i farmaceutskoj industriji te iskustvo rada s informacijskim sustavima za izvođenje proizvodnje i/ili iskustvo u programiranju. Rok prijave je 20.12. Aplicirajte.

TÜV Croatia d.o.o. u potrazi je za auditorom u certifikaciji sustava (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod, odnosno cijela Hrvatska. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničke struke, minimalno petogodišnje iskustvo, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a završen IRCA tečaj za Lead auditora za ISO 9001 je prednost. Od osobe se traži spremnost na putovanja i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rok prijave je 27.12. Prijavite se.

Tiskara Dvornik d.o.o. traži nove radne snage u Splitu na pozicijama: instruktor/ obučitelj mladih djelatnika za offset i roto tisak (m/ž), majstor u doradi (m/ž), voditelj grafičke dorade (m/ž), roto strojar (m/ž), ofsetni strojar (m/ž), operator/ majstor za poslove i strojeve za digitalni tisak (m/ž) i ostalo. Prijave su otvorene do 17.12. Pogledajte ostalu trenutnu ponudu poslova ovog poslodavca i doznajte što je potrebno od kvalifikacija za vaš željeni posao. Aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, poželjno je poznavanje ticketing sustava i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Prijavite se putem linka.

Digitalni klik d.o.o.  u potrazi je za: software QA engineer (m/ž) i mid/senior .NET developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u modetnoj i novoj okolini s najmodernijim platformama i alatima, profesionalni i osobni razvoj, sudjelovanje u razvoju produkata vodeće njemačke kompanije i još mnogo toga. Provjerite detalje posla za koji se prijavljujete i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Deltron d.o.o. traži pojačanje na poziciji specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijaviti se možete najkasnije s 22.12. Potrebno je obrazovanje ekonomskog, grafičkog ili informatičkog smjera, radno iskustvo, visoka razina pismenosti i vještine kreativnog pisanja, poznavanje rada s aplikacijama InDesign, Photoshop, Illustrator te općenito PDF – procesa na Mac OS ili PC platformi i drugo. Novozaposlena osoba dobiva na korištenje prijenosno računalo i mobitel. Prijavite se čim prije.

Wasi d.o.o. zapošljava u Zagrebu na poziciji referent nabave (m/ž). Prijavite se najkasnije do 19.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, iskustvo na poslovima uvoza i izvoza, znanje engleskog jezika, izvrsno poznavanje uredskih programa i visoko razvijene komunikacijske i pregovaračke sposobnosti. Očekuje se visoka razina odgovornosi i organiziranosti, usmjerenost na kvalitetu i ispunjenje ciljeva, samostalnost i proaktivnost, brzinu i točnost u radu, razvijen timski duh. Aplicirajte.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE