Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Bizzare

Slovenski policajci pod utjecajem alkohola dopustili maloljetnoj prijateljici da vozi ”maricu”

Tri mlada policajca ludo su se zabavljala s prijateljicom ispijajući alkohol, a 'pametni potez' snimanja lude zabave na društvenim mrežama ih je odao...

Objavljeno 07.08.2018
Antonela Verković

Tri mlada slovenska policajca su suspendirana zato što su maloljetnu prijateljicu najmlađeg od njih u kasnim noćnim satima “provozali” u policijskom kombiju, pri čemu su joj dopustili da vozi “maricu” iako nema vozački ispit, a svi su zajedno pili alkohol, objavili su slovenski mediji, a potvrdila i policijska uprava Kranj, na čijem se području incident i dogodio.

Za incident se saznalo jer je djevojka cijeli događaj snimala i objavila na društvenim mrežama. Prijateljima se htjela pohvaliti svojom ‘ludom zabavom’, a na kraju ju je taj potez i odao… Pozvana je na razgovor u policiju gdje je sve priznala.

33-godišnji policajac i njegov 5 godina mlađi kolega, kao i 20-godišnji policijski pripravnik na čiju su ideju prošlog tjedna pozvali njegovu maloljetnu prijateljicu već su u disciplinskom postupku, a budu li uz to optuženi i osuđeni za “nesavjesno” ponašanje tijekom dužnosti mogli bi biti kažnjeni i s 3 godine zatvora ili novčanom kaznom, objavile su u utorak televizijska postaja POP-TV i Slovenski radio.

Na policiji tvrde da suspenzijom mladih policajaca žele javnosti dati na znanje da je neodgovorno ponašanje policajaca na dužnosti nedopustivo.

Policijska postaja Kranj potvrdila je da se radi o policajcima koji djeluju na njihovom području i da su u suspenziji zbog disciplinskog prekršaja, a prijeti im i otkaz i mogućnost kaznene prijave.

(Hina)

Tagovi: alkohol, maloljetnici, policija, suspenzija,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE