Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Bizzare

Smrt Lady Di atrakcija u američkom tematskom parku

Kome još trebaju Disneylandovi Ratovi zvijezda kada jedan drugi tematski park nudi rekonstrukciju tragične prometne nezgode u kojoj je 1997. poginula Diana, princeza od Walesa

Objavljeno 24.05.2019
Lucija Tokić

Kome još trebaju Disneylandovi Ratovi zvijezda kada jedan drugi tematski park nudi rekonstrukciju tragične prometne nezgode u kojoj je 1997. poginula Diana, princeza od Walesa.

I to nije nikakva šala. Atrakcija se može naći u novom parku National Enquirer Live! koji se otvara u petak u Pigeon Forgeu, u američkoj saveznoj državi Tennessee, samo nekoliko kilometara od Dollywooda posvećenog pjevačici Dolly Parton.

Među izlošcima povezanima s pričama koje je pratio taj tabloid, posjetitelji mogu pogledati animirani 3D model Pariza s rutom Dianina kretanja tog kobnog dana, piše list Daily Beast.

“U toj 3D prezentaciji vidite zgrade i sve ostalo,” rekao je voditelj parka Robin Turner. “I prikazuje rutu kojom se kretala kada je napustila hotel Ritz, i paparazze koji je love, i flash koji je zaslijepio vozača i ono što se dogodilo poslije”, dodao je.

“Ali, sve je prikazano na jedan pozitivan način”, ističe Turner.

Prema internetskoj stranici parka, posjetitelji National Enquirer Livea! mogu prošetati crvenim tepihom i istražiti “zločine stoljeća”.

Ako su neki već bili u Pigeon Forgeu, nema razloga za brigu – još jedan National Enquirer Live! otvara se krajem lipnja u Bransonu, u saveznoj državi Missouri.

(Hina)

foto: YouTube (ilustracija)

Tagovi: lady di, tematski park,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Vezane vijesti

Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE