Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

SP Rusija: Hrvatsko srce u grudima izraelskog dječaka

Kad je dječak Alon imao šest godina, transplantirano mu je srce donirano iz Hrvatske, rekao je premijer Netanyahu Andreju Plenkoviću.

Objavljeno 13.07.2018
Antonela Verković

Premijer Izraela Benjamin Netanyahu objavio je na svom Facebook profilu video susreta s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem u svečanoj loži stadiona na utakmici između Hrvatske i Engleske.

Na internetskoj stranici HRT-a objavljena je snimka izraelskog premijera, koji je na poziv ruskog predsjednika Vladimira Putina,  nazočio polufinalnom susretu između Hrvatske i Engleske, a uz njega su bili supruga Sara i dvoje mladih koji se bore protiv karcinoma, Mika Lipsker i Alon Eizarayev.

Kad je dječak Alon imao šest godina, transplantirano mu je srce donirano iz Hrvatske, rekao je premijer Netanyahu Andreju Plenkoviću.

Hrvatski premijer Plenković i naš veleposlanik u Moskvi Staničić, djeci koja su inače veliki ljubitelji nogometa, darovali su hrvatske navijačke šalove. Djeca su bila oduševljena i darovima i utakmicom, a Alon je posebno bio sretan zbog hrvatske pobjede.

Hrvatska je inače vodeća zemlja u svijetu po broju transportiranih organa kojih je prošle godine bilo više od 300.

(Hina)

Tagovi: andrej plenković, izrael, premijer Netanyahu, transplatacija srca,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE