Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Spektakularan doček za ‘Vatrene’: Autobus se jedva probija prema Zagrebu!

Više od 40 minuta bilo je potrebno autobusu da napusti prostor zračne luke i probije se do Zagrebačke ulice

Objavljeno 16.07.2018
Alan Srčnik

Hrvatski navijači priredili su spektakularan doček našim nogometnim reprezentativcima koji u nevjerici promatraju rijeke ljudi koje ih prate na putu od zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman prema Trgu bana Jelačića.

Ni sat vremena od slijetanja zrakoplova sa svjetskim nogometnim doprvacima, panoramski autobus s članovima hrvatske reprezentacije nije uspio dospijeti dalje od Velike Mlake.

Odmah po slijetanju reprezentativcu su za okupljene zaposlenike zračne luke otpjevali refren iz budnice “Moja domovina”, a potom se ukrcali na autobus koji je uz pratnju policije krenuo prema Zagrebu. Tempo kojim se autobus kretao dopustio je igračima da od okupljenih navijača, koji se broje u tisućama, uzimaju dresove i potpisuju ih.

Više od 40 minuta bilo je potrebno autobusu da napusti prostor zračne luke i probije se do Zagrebačke ulice, na kojoj se autobus mogao početi malo brže kretati.

Zagrebačke ulice i prilazi glavnom gradskom trgu preplavljeni su ljudima koji željno iščekuju dolazak svjetskih viceprvaka.

(Hina)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE