Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Split: Mostu 15 mandata

To je 1.239 glasova Mostu, odnosno 467 nezavisnim listama uz potporu Mosta

Objavljeno 18.06.2018
Alan Srčnik

Neslužbeni rezultati za splitska vijeća kotareva i mjesnih odbora kažu – Most NL osvojio je 15 vijećnićkih mandata i 6 nezavisnih mandata u kotarevima. U Sirobuji su to 3 mandata, 2 u Slatinama, Brdima i Plokitama, po 1 u Kmanu, Kocunaru, Pujankama, Ravnim Njivama, Sućidaru i Žnjanu. Most NL slavi i ukazuje da je do rezultata stigao bez predizbornih koalcija.

Prevedeno, to je 1.239 glasova Mostu, odnosno 467 nezavisnim listama uz potporu Mosta. Iz stranke poručuju – sada je svima valjda jasno da smo mi treća opcija u Hrvatskoj, uz SDP i HDZ.

– Ponosni smo na ostvareni rezultat i mislim da je sada svima jasno da je Most nezavisnih lista, nakon HDZ-a i SDP-a, treća najvažnija politička opcija u Splitu. Mislim da je ovako dobrom rezultatu pridonijela činjenica što smo iznijeli realne, konkretne i izvedive planove za svaki kotar, nismo se bavili populizmom i nerealnim obećanjima. Naši birači točno znaju koje ćemo ideje i projekte zastupati. Ovim putem obećajem svim građanima Splita – nećemo odstupiti niti milimetar u borbi za boljitak našeg grada. Radit za Split naša je bit! – rekao je Ante Čikotić, Mostov vijećnik u Gradskom vijeću grada Splita, piše među ostalima i Večernji list.

– Pri odabiru kandidata najvažnija nam je bila stručnost, ljubav prema Splitu i spremnost na predan rad kako bi naš grad zasjao u punom sjaju. Mnogi su često minorizirali rad kotarskih vijećnika, međutim Most je pokazao da na svim razinama vlasti jednako marljivo radi i postiže rezultate. Posve sam siguran kako je ovo samo početak za splitski Most, građani su prepoznali naš rad i u budućnosti ćemo bilježiti sve bolje rezultate – zaključio je Čikotić, a prenijele novine u Hrvatskoj.

 

Tagovi: čikotić, most nl, split,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE