Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sada jesen

Stanje na cestama: U unutrašnjosti moguća poledica, na Jadranu zbog jake bure očekuju se zabrane i ograničenja na pojedinim prometnicama

Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez propisne zimske opreme

Objavljeno 28.11.2018
Lucija Tokić

Tijekom jutra u unutrašnjosti su mogući snijeg i poledica, u Dalmaciji može biti i malo kiše. Na Jadranu, zbog jake i olujne bure, podno Velebita i orkanske, očekujemo zabrane i ograničenja za pojedine skupine vozila na Jadranskoj magistrali (DC8), velebitskoj dionici autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče i goranskoj dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, te poteškoće u pomorskom prometu – javlja HAK.

Pojačan promet očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez propisne zimske opreme.

Pojačan promet osobnih vozila, povremeno u oba smjera, očekujemo na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom, a teretnih sa Srbijom i Slovenijom.

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: hak, promet, stanje na cestama,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE