Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Strastveni navijač Hrvatske iz BiH kladio se na sve pobjede Vatrenih i sav dobitak uložio na finale

Strastveni kockar prije početka prvenstva uplatio oko 2700 eura na plasman Hrvatske u finale što mu je donijelo nešto više od 40 tisuća eura. Umjesto da taj dobitak pospremi u džep, ovaj navijač Hrvatske kladio se s 50.000 eura na pobjedu Vatrenih

Objavljeno 13.07.2018
Antonela Verković

Jedna kladionica u BiH objavila je kako je jedan vatreni navijač nogometne reprezentacije Hrvatske iz BiH toliko uvjeren u pobjedu Vatrenih u finalnoj utakmici s Francuskom da je na to uložio oko 50 tisuća eura a da stvar bude zanimljivija, riječ je o cjelokupnom iznosu koji je osvojio kladeći se na plasman Hrvatske u sam vrh i prije nego je Svjetsko nogometno prvenstvo počelo.

Kladioničar čiji identitet iz razumljivih razloga nije poznat, ali je poznato uplatno mjesto, izazvao je pravu senzaciju svojom uvjerenošću u trijumf Hrvatske.

“Hladnokrvno kao da uplaćuje 5 konvertibilnih maraka igrač je rekao kako vjeruje da će Vatreni biti bolji od Francuza i uzeti naslov te uplatio 100 tisuća KM (približno 50 tisuća eura) samo na taj par, a još 10 tisuća KM (5 tisuća eura)  je uplatio dodavši na listić, uz Hrvatsku, i pobjedu Novaka Đokovića u petak protiv Rafaela Nadala na Wimbledonu”, napisali su na Facebook stranici kladionice.

“Ako Hrvatska osvoji naslov, naš igrač će dobiti 270 tisuća KM (138 tisuća eura)”, dodali su.

Pojasnili su pritom kako je očito strastveni kockar prije početka prvenstva uplatio oko 2700 eura na plasman Hrvatske u finale što mu je donijelo nešto više od 40 tisuća eura.

Umjesto da taj dobitak pospremi u džep, ovaj navijač Hrvatske kladio se s 50.000 eura na pobjedu Vatrenih u finalu a uz to je doplatio za Đokovića.

“Nemamo što drugo reći nego svaka čast na hrabrosti”, poručili su iz kladionice.

 

(Hina)

Tagovi: bih, klađenje, Vatreni,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE