Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Strava i užas: Premlatio ženu kako bi “umirio zle duhove”

Danima mučio suprugu u ritualima crne magije. Nije poštedio ni svoju jednogodišnju kćer

Objavljeno 26.03.2019
Lucija Tokić

31-godišnja žena iz Aanapolisa na zapadu Brazila je pretrpjela stravične ozljede nakon što ju je muž nekoliko dana mučio u ritualima crne magije, navodi brazilska policija, piše Daily Mail.

Žrtva čiji je identitet zaštićen, bila je zatočena u obiteljskoj kući u kojoj je bila podvrgnuta užasnom nasilju. Njezin 30- godišnji suprug Washington Ribeiro zaprijetio joj je ako se pobuni da će biti ponuđena “kao ljudska žrtva” u okrutnim ritualima. Nakon što je ostala sama s jednogodišnjom kćeri, koja je također bila napadnuta, uspjela je pobjeći dok je njezin suprug bio u kupnji i prijaviti ga policiji.

Na fotografiji koju je policija objavila u ponedjeljak vidljive su velike crne površine mrtvog mesa na ženinim bedrima na kojima su nestali koža i tkivo.

Rane su navodno nastale nakon što ju je opetovano tukao na istom mjestu s drvenim oruđem tijekom takozvanih ceremonijalnih djela kako bi “umirio zle duhove”.

Prema istražiteljima, žrtvina su leđa bila prekrivena opekotinama koje su uzrokovane polijevanjem vrućeg voska i vrele vode. Velika područja njezina tijela bila su obezbojena zbog teških modrica nakon višestrukih premlaćivanja. Bila joj je slomljena i desna ruka. No, žena zbog stanja šoka u kojem se nalazila, nije uopće bila svjesna težine ozljeda.

Marisleide Santos, šefica ženske policijske postaje rekla je da su napadi nastavljeni čak i kad su se čirevi od udaraca probušili i rasprsnuli. Uništeno je tkivo na njezinim nogama i nastala je nekroza.

“Stigla je u policijsku postaju u kritičnom stanju s ranama i modricama po cijelom tijelu. Bila je u agoniji, psihički i fizički traumatizirana”, rekla je Santos.

Pretpostavlja se da je njezin suprug pripadnik nekakvog kulta te joj je zaprijetio da će “njezin i kćerin život dati zli duhovima”.

Šef policije je rekao da su u kući pronašli artefakte, oružje i predmete koji su navodno namijenjeni za crnu magiju. Pretpostavlja se da su neki od tih alata i predmeta korišteni za mučenje žrtve. Otkriveno je i da je djevojčica pothranjena te da ima duboke ogrebotine na licu.

“Prema onome što nam je majka rekla, djevojčica je bila prisiljena progutati nekakav predmet tijekom rituala”, rekao je šef Santos.

“Vjerujemo da je dijete dobilo ogrebotine na licu kada je bilo prisilno držano kako bi se zlostavljač uvjerio da je progutala ono što joj je dao.”

Istražitelj je otkrio da su policajci i medicinsko osoblje bili šokirani ozljedama žrtve.
Kada je pobjegla, užasnuta je žena tvrdila da je njezin suprug “recitirao psovke i neke riječi” i zaprijetio da će je, ako bude kontaktirala s nekim ili napusti kuću ubiti.

Edinilson Faria, ravnatelj Općinske bolnice Anapolis, rekao je da je žena primljena gotovo odmah nakon dolaska u policijsku postaju zbog ozbiljnosti ozljeda.

Obavljeni su kirurški zahvati na nogama i rukama. Njezino je stanje sada stabilno, no trebat će dugo vremena za oporavak od ovog traumatičnog događaja i fizičkih ozljeda, rekao je Faria.

Djevojčici su također sanirane ozljede i trenutno je zbrinuta na sigurnom dok se majka oporavlja.

Ribeiro je uhićen nakon što je stigao u policijsku postaju i tvrdio da je zabrinuti brat koji traži nestalu sestru te je policiji dao lažne osobne podatke.

Napadač se nalazi u pritvoru čekajući suđenje za optužbe za pokušaj ubojstva.

foto: Daily Mail

Tagovi: Brazil, kult, napad, ritual, žrtva,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE