Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Svježa ponuda poslova koji čekaju samo na Vas!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

Objavljeno 07.03.2019
Lucija Tokić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Izvor osiguranje d.d., društvo čija je vizija poslovanja usmjerena prema specijalizaciji i inovacijama u području zdravstvenog osiguranja, traži analitičnu i pedantnu osobu s minimalno godinu dana iskustva u rada s Google AdWordsima. Traži se Digital Marketing Specialist (m/ž) za ured u Zagrebu. Glavna poslovna zadaća predstavlja osmišljavanje i postavljanje Google Ads kampanja, kao i kontinuiran rad na web stranicama, u svrsi unaprjeđenja sadržaja i konverzija. Provjetite uvjete ovog poslodavca i na vrijeme se prijavite.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno je od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, zapošljava odvjetničkog vježbenika/vježbenicu bez ili s položenim pravosudnim ispitom, za ured u Zagrebu. Ukoliko ulazite u krug najboljih pravnika, raspolažete odličnim znanjem njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, zasigurno ćete u ovom društvu naći idealno okruženje za daljnji razvoj svojih potencijala. Detalji su na linku.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o., kompanija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na poziciji: Sales Manager CEE (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko imate minimalno trogodišnje iskustvo u hotelskom biznisu, poznajete tržišta iz regije i s lakoćom postavljate poslovne prioritete, vi ste vjerojatno idealni profil kandidata kojeg ovaj poslodavac traži. Prijavite se brzom prijavom.    

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. ima raspisan natječaj za regionalnog koordinatora veleprodaje (m/ž) u Rijeci i Zagrebu. Ovaj poslodavac omogućava uhodavanje u posao, vaš profesionalni razvoj te brojne pogodnosti. Od vas se očekuje da preuzmete odgovornost za cjelokupan veleprodajni proces na dodijeljenom području te da ostvarujete planske prihode. Uz navedeno, redovito ćete pratiti rezultate i izvještavati o realizaciji i trendovima na tržištu. Zainteresirani ste? Kliknite na prijavu.

Ilirija d.d., jedna je od tri vodeće turističke tvrtke u Zadarskoj županiji i nositelj je ukupnog gospodarskog i turističkog razvoja Biograda na Moru. Poslovno se realizira kroz pet segmenata ponude: hotelijerstvo, nautiku, kamping, destinacijski menadžment – kompaniju Iliriju Travel te kroz nekretninski sektor. Proširuje svoj tim i zapošljava pripravnika (m/ž) u Biogradu na Moru, Zadru i Sv. Filipu i Jakovu. Mlade visokoobrazovane osobe, ‘gladne’ dinamike i novih poslovnih iskustva, pozvane su da se prijave na ovaj natječaj. Detaljnije na linku

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge zapošljava na dvije pozicije u Zagrebu. Mitarbeiterin/Mitarbeiter im Bereich ICD Produktdesign i Mitarbeiterin/Mitarbeiter IT-Servicedesk, traženi su kadrovi kod ovog poslodavca. Poznajete njemački jezik? Ako je odgovor ‘da’, zasigurno nećete imati problema u iščitavanju navedenih oglasa i prijavi na iste. Sretno.

Pliva, dio TEVA grupe – jedne od vodećih farmaceutskih tvrtki u svijetu, zapošljava višeg stručnjaka za IT sigurnost (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko imate minimalno pet godina iskustva u sigurnosnim sustavima, dobro poznajete mrežne protokole i mrežnu tehnologiju, a završili ste preddiplomski studij tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ, VSITE ili srodni), izazovite se i prijavite se.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) i prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Posao na prvoj poziciji uključuje planiranje rada djelatnika i njihovu organizaciju, sukladno poslovnim potrebama.  Ako imate minimalno tri godine iskustva, znate engleski jezik te ste vješti u radu na računalu (MS Word, MS Excel, Outlook), vas se traži. Za drugu poziciju trebate SSS, radno iskustvo (poželjno), izraženu odgovornost prema radu te volju za stjecanjem novih znanja. Oba natječaja provjerite na linku.

Tifon je tvrtka u kojoj se vjeruje u četiri temeljne vrijednosti: ljude, kupce, preuzimanje odgovornosti, prilagodljivost. Ukoliko dijelite ove vrijednosti, prijavite se na oglas za radno mjesto gastro prodavača/prodavača (m/ž), za rad u Zagrebu (Jankomir i Zagreb – istok) te u Samoboru. Očekuje vas prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta. Klik na prijavu.

American Embassy zapošljava djelatnika za radno mjesto: Chauffeur (m/f), u Zagrebu. Vi ste traženi kandidat ukoliko imate završenu srednju školu, znate engleski jezik, imate vozačku dozvolu B i C kategorije te vas krasi trogodišnje iskustvo. Buzin je lokacija na kojoj biste željeli raditi? Ne oklijevajte, prijavite se.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: posao.hr, poslovi, radna mjesta,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE