Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Bizzare

Tajno snimali goste u motelima i uživo emitirali video-snimke

Četvorica muškaraca kamere su sakrili u tv-prijamnike, utičnice i držače sušila za kosu, a snimke su emitirane uživo na njihovoj internetskoj stranici

Objavljeno 21.03.2019
Lucija Tokić

Sjevernokorejska policija uhitila je dvojicu muškaraca jer su postavili skrivene kamere u motele te ondje snimali i uživo emitirali video-zapise oko 1600 gostiju.

Pritom su u tri mjeseca bavljenja ovom ilegalnom aktivnošću zaradili oko 6200 dolara.

Protuzakonito snimanje u naglom je porastu u cijeloj zemlji zbog sve učestalije upotrebe mobilnih uređaja. Južnokorejska glazbena industrija upravo se oporavlja od nedavnog skandala čiji je glavni akter pjevač Jung Joon-young, koji je, suočen s dokazima priznao da je potajno snimao svoje seksualne partnerice, a videosnimke i fotografije dijelio je na internetu u chat-sobama.

Policija je priopćila da su četvorica muškaraca u kolovozu prošle godine tajno instalirali kamere u 42 sobe na 30 mjesta u zemlji

Sakrili su ih u tv-prijamnike, utičnice i držače sušila za kosu, a snimke su emitirane uživo na njihovoj internetskoj stranici, objavila je policija.

Prošle je godine policiji u Južnoj Koreji prijavljeno više od 6600 slučajeva protuzakonitog tajnog snimanja, na što otpada petina svih slučajeva spolnog zlostavljanja, u odnosu na 3,6 posto tijekom 2008., podaci su državnog odvjetništva.

(Hina)

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: gosti, kamere, motel, snimanje,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE