Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Tko ovo može pobijediti!? Maja ima štand na Adventu u Zagrebu! Brand!

Ako nekom i nije bio jasan njezin 'hashtag' - Maja do jaja, mislimo da sada jest. Maja je u svemu 'in', potpunim angažmanom, rekli bi - 100 km/h :)

Objavljeno 02.12.2018
Alan Srčnik

Tko ovo može pobijediti!? Taj se još nije rodio na ovim prostorima. Severina je svakako regionalna zvijezda i apsolutno poduzetna žena, poslovna i radna, ali Maja Šuput je od svog rada, imena i prezimena načinila istinski brand! Nepobjedivo!

Osim što je s gipsom na nozi ispjevala sve svatove, bila na svim ranije dogovorenim ‘eventima’, nastupima na TV-u, osim što sudjeluje u promocijama brojnih proizvodnih linija, ‘tjera’ svoju Majushku, Maja Šuput ima i štand na najboljem svjetskom Adventu, onom u Zagrebu.

Za nekog drugog rekli bi smo kako iskače iz paštete, ali Maja je toliko slatka i pristupačna u svojim svakodnevnim nastupima da je ovo naprosto neodoljiva i naravna posljedica njezinog poslovnog i socijalnog angažmana.

Ako nekom i nije bio jasan njezin ‘hashtag’ – Maja do jaja, mislimo da sada jest. Maja je u svemu ‘in’, potpunim angažmanom, rekli bi – 100 km/h.

Foto: Instagram (Maja Šuput)

Tagovi: advent, maja do jaja, maja šuput, majushka,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE