Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Tony Cetinski osvaja Večernjakovu ružu kao glazbenik godine

Večernjakova ruža u kategoriji glazbenik godine svojevrsni je pečat na Tonyjevu proslavu trideset godina glazbenog djelovanja

Objavljeno 29.04.2020
Ivona Amidžić

Dodjela najstarije i najprestižnije medijske nagrade u Hrvatskoj, zbog posljedica pandemije koronavirusa i odgođenih svih manifestacija i koncerata, po prvi je puta održana u virtualnom izdanju.

Tako su se voditelji ovogodišnjeg izdanja Večernjakove ruže javljali iz praznog zagrebačkog HNK-a, dok su se nominirani, prezenteri i glazbeni gosti javljali iz svojih domova. Tony Cetinski nagradu je euforično proslavio u svom domu u Istri, a pritom nije krio emocije koje su ga obuzele.

“Hvala supruzi i našim obiteljima, mojoj publici sa kojom sam se nadao 30. svibnja, u Areni Zagreb proslaviti svojih trideset godina karijere i rođendane, grada Zagreba i svoj rođendan”, rekao je Cetinski.

“Karte ostaju i dalje u prodaji i sve ćemo nadoknaditi dogodine ako ne i prije”

“Ovu nagradu posvećujem svim rodiljama u Zagrebu ugroženom potresima, svima koji cijelo vrijeme rade i nemaju mogućnost, biti u sigurnosti svoga doma, sa svojim obiteljima, kao i ljudima koji su bez svojih domova”, poručio je Cetinski.

Nagrada Večernjakova ruža u kategoriji glazbenik godine, svojevrsni je pečat na Tonyjevu proslavu trideset godina glazbenog djelovanja. To je ujedno još jedno posebno priznanje, za jednog od naših najuspješnijih, najnagrađivanijih i najtraženijih glazbenika.

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: glazbenik godine, koronavirus, nagrada, online, Toni Cetinski, Tony Cetinski, večernjakova ruža,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE