Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Tony Cetinski pokazao veliko srce i pridružio se humanitarnoj akciji za pomoć obitelji Mujkanović-Krmelić!

Tony se uključio u pomoć obitelji Mujkanović-Krmelić, koja je prevarom ostala bez obiteljskog doma, nakon čega se supruga teško razboljela, pa suprug brine o njoj i troje djece

Objavljeno 16.02.2019
Lucija Tokić

Pored iznimne popularnosti i dugogodišnje uspješne karijere ali i ljubavi prema glazbi koju živi svaki dan, Tony Cetinski još jednom pokazao veliko i nesebično srce.

Potaknut teškom životnom situacijom obitelji Mujkanović-Krmelić, koja je prevarom ostala bez obiteljskog doma, nakon čega se supruga teško razboljela, pa suprug brine o njoj i troje djece, Tony Cetinski uključio se u humanitarnu akciju, kojom se želi pomoći.

‘Ja se bolje držim s obzirom da sam u boljoj financijskoj situaciji, ali to su emotivni trenuci i gledati jednog oca koji nije bolestan, koji je spreman i koji hoće raditi, ima snagu, ima volju, ima prekrasnu obitelj i onda ga gledat u suzama jer ne zna više gdje će od silnih problema. To je teško’, rekao je Tony Cetinski.

Poznati pjevač na turneju kreće na proljeće. Koncert kojim je najavljuje već je bio planiran, a sada ga je posvetio obitelji Mujkanović-Krmelić . Turneji pod nazivom ‘Samo ljubav tour’, prisustovati će brojni mediji, a Tony se nada kako će preko njih, ova akcija dobiti veći publicitet i time veću pomoć. Ujedno poziva svoje kolege, ostale javne osobe, ali i sve ljude dobre volje, da se uključe u akciju i pomognu,

‘Formula te nekakve popularnosti kod nas glazbenika je nepotpuna. Ako nemaš dio u sebi koji ima potrebu upotrijebiti svoju popularnost i iskoristiti svoj lik i djelo, svoj posao u svrhe da bi pomogao. Ako imaš mogućnosti zašto ne probati? Ja se nadam da ćemo u tome uspjeti.

Apeliram prvenstveno na svoje kolege, a i na ostale javne osobe da probaju naći načina da pomognu obitelji Mujkanović-Krmelić jer ona to zaslužuje, a situacija koja im se dogodila nikako nisu zaslužili’, poručio je Tony.

Svi koji želite pomoći možete to napraviti putem žiro računa otvorenog na sina obitelji Mujkanović Krmelić

PODATCI:

Leon Mujkanović Krmelić

HR8323600003247296394

Zagrebačka banka

Tagovi: humanitarna pomoć, Mujkanović-Krmelić, Tony Cetinski,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE