Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Top poslovi koji čekaju samo Vas!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

Objavljeno 27.03.2019
Lucija Tokić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Radnik d.d. zapošljava na 7 pozicija, na brojnim lokacijama diljem Hrvatske. Poslovođa gradilišta (m/ž) tek je jedna radna pozicija u nizu, na koju se možete prijaviti. Organiziranje, rukovođenje i kontroliranje radova na gradilištu, upravljanje grupom od 30-40 ljudi na gradilištu i evidencija njihovog prisustva, samo su dio poslovnih zadaća koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Provjerite koji se još natječaji nude i prijavite se na željeni putem linka.

Salona Palace Hotel/Dolis d.o.o. ima 3 raspisane pozicije za rad u Solinu i Splitu. Traže se pomoćni kuhar (m/ž), sobar/ica, konobar/ica. Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora. Želite li se pridružiti timu gdje se spajaju posao i zadovoljstvo? Ne propustite klik na link. 

SSM United Ship Management ima 15 raspisanih pozicija za rad na riječnim brodovima u inozemstvu. Šaroliku ponudu poslova možete provjeriti na linku. Prijave traju do 25.04., pa odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i aplicirajte u roku.

Pliva, jedna od najvećih farmaceutskih tvrtki u svijetu, zapošljava računovođu (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za prijavu su relevantno iskustvo na računovodstvenim poslovima, odlično znanje engleskog jezika, poznavanje nekog drugog stranog jezika (njemački, mađarski, poljski, francuski,…), poznavanje MS Office alata te rad u SAP-u i/ili Oracle-u. Više info. provjerite u oglasu za posao. 

Konzum d.d. zapošljava u Zagrebu te diljem jadranske obale na 6 radnih mjesta. Od prodavača (m/ž), kuhara (m/ž), pa sve do vozača (m/ž). Provjerite kompletnu poslovnu ponudu, uvjete i benefite ovog poslodavca, te aplicirajte do kraja ožujka.

FINA gotovinski servisi d.o.o., najveća tvrtka u Republici Hrvatskoj specijalizirana za poslovanje s gotovim novcem i ostalim vrijednostima, zapošljava zaštitara za poslove prijevoza i osiguranja novca (m/ž), spremačicu (m/ž) i osobu za zaštitarske poslove (m/ž). Mjesto rada: od Zagreba do Dubrovnika. Provjerite detaljnije na linku.

Falkensteiner Hotel & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na dvije pozicije. Traže se: Residence Manager (m/ž) i Cluster Marketing Manager (m/ž) u Zadru. Provjerite više detalja oko uvjeta i prijave za ova radna mjesta na linku.

Dom Medisal posebnu pažnju posvećuje pružanju vrhunske i profesionalne usluge osobama starije dobi te kontinuirano radi na vlastitom stručnom, tehnološkom i kadrovskom razvoju. Trenutno zapošljava fizioterapeuta (m/ž), medicinsku sestru (m/ž), socijalnog radnika (m/ž) i višu medicinsku sestru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 05.04. Provjerite detalje na linku.

RIDECAR d.o.o., tvrtka koja nudi usluge kratkoročnog, BIZZRIDE dugoročnog najma vozila te RIDE2 prijevoz putnika i taksi usluge u novim i električnim vozilima, zapošljava referenta u poslovnici (m/ž) i studenta u poslovnici (m/ž) za područje Zagreba, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika. Uvjete prijave provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Orion d.o.o., specijalizirana tvrtka za distribuciju zabavne pirotehnike, izvođenje vatrometa i scenskih efekata, zapošljava više komercijalista/predstavnika na terenu (m/ž), za rad na području cijele Hrvatske. Od vas se očekuje završena srednja škola, poznavanje rada u MS Office programima te vozačka dozvola B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu. 

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: posao.hr, poslovi, radna mjesta,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE