Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Trenutak kada je Toni Fruk potpisao ugovor za talijansku Fiorentinu!

Ali ono što mi danas donosimo, jest pogled iznutra, fotografije potpisa ugovora ... - piše OsijekNEWS.hr

Objavljeno 10.02.2019
Alan Srčnik

Mediji su se odnedavno raspisali o prelasku Tonija Fruka u talijansku Fiorentinu, a malo nakon objave talijanskog kluba na svojim internetskim stranicma. Ali ono što mi danas donosimo, jest pogled iznutra, fotografije potpisa ugovora mladog bivšeg igrača Akademije Krpan&Babić, odnosno Hypo-Limača, s talijanskim i globalnim nogometnim gigantom … – piše OsijekNEWS.hr.

Fruk je inače ugovor potpisao do 2021. godine. Mladić rođen u Našicama preko Akademije Krpan&Babić otisnuo se prvo u mladu selekciju Hrvatske, prošao nekoliko generacija u sustavu, da bi potom njegove usluge zatražio belgijski Mouscron, prošlo ljeto.

A onda, suradnjom Fiorentine i Belgijaca, ove zime je Fruk prešao u Italiju, gdje će prvo biti na posudbi, a potom će njegov ugovor biti otkupljen, vjeruje se.

Fruk će za početak će igrati u talijanskoj ligi za momčadi do 19 godina, a uz svog dojučerašnjeg suigrača Marka Hanuljka, također bivšeg Hypo-Limača, koji je već neko vrijeme u Firenzi i zabija golove. Odigrao je, naime, 16 utakmica i zabio 3 gola.

Foto: Akademija Krpan&Babić

Tagovi: akademija krpan i babić, fiorentina, toni fruk,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE