Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Trump na Twitteru izrugao inteligenciju LeBrona Jamesa

- Lebrona Jamesa intervjurao je najgluplji televizijski čovjek, uspio je prikazati LeBrona kao pametnog, a to zbilja nije lako - rekao je Trump

Objavljeno 04.08.2018
Antonela Verković

U svijetu sporta LeBron James je “kralj”, ali prema shvaćanju američkog predsjednika riječ je o čovjeku manjkave inteligencije, otkriva ‘tvit’ kojim je Donald Trump odgovorio košarkašu na optužbe da izaziva rasne podjele.

LeBron James, medijski najviše praćen igrač lige NBA, u intervjuu za CNN optužio je predsjednika da “dijeli” Amerikance prema boji kože. Povod za to je polemika koju su izazvali igrači američkog nogometa koji kleče pri izvedbi nacionalne himne prosvjedujući tako protiv policijskog nasilja nad afroamerikancima, na što im je Trump poručio da ih treba otpustiti.

Trump nije spominjao polemiku, već je na Twitteru kritiku usmjerio na LeBrona osobno.

Lebrona Jamesa intervjurao je najgluplji televizijski čovjek (voditelj CNN-a Don Lemon). Uspio je prikazati Lebrona kao pametnog, a to zbilja nije lako – ironizirao je Trump.

“Mislim da naš predsjednik pokušava podijeliti”, rekao je igrač iz Clevelanda koji prelazi u losangeleske Lakerse i dodao “sport nije nikada bio nešto što dijeli ljude”, već ih naprotiv “zbližava”.

Jamesu, koji je podržavao demokratsku kandidtkinju Hillary Clinton u predsjedničkoj utrci 2016., kritike na račun Trumpa nisu novost.

“Ulazak u Bijelu kuću bila je velika čast sve dok se vi niste pojavili”, svojedobno je napisao Trumpu.

Tagovi: donald trump, LeBron James, Twitter,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE