Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Tučnjava Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu

Također u policiji su novinarima potvrdili da jedini u sukobima ozlijeđeni navijač dolazi izvan područja Brodsko-posavske županije.

Objavljeno 19.01.2019
Marko Leskovar

Uoči utakmice u sklopu prvenstva Hrvatske u malom nogometu u kojoj su u petak igrali Malonogometni klub 035 iz Slavonskog Broda i Malonogometni klub Futsal Dinamo iz Zagreba, u petak oko 18,40 sati u Slavonskom Brodu se sukobilo oko 130 pripadnika navijačkih skupina.

Kako je u subotu potvrđeno na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, u tučnjavi i incidentima u središtu Slavonskog Broda sudjelovalo je oko 130 članova navijačkih skupina Torcide i Bad Blue Boys.

Brzom intervencijom policijskih službenika spriječena je daljnja tučnjava, eskalacija napada i oštećenja imovine, te nastupanje težih posljedica za sve sudionike sukoba, rečeno je na konferenciji za novinare.

“Do incidenta je došlo na način da su navijači Torcide došli do prostora u kojem se okupljaju članovi Bad blue boysa, bez obilježja, prikriveni. Tada su ispod odjeće izvukli bengalke, palice i u sekundi je nastala masovna tučnjava. Pripadnici policije uspjeli su razdvojiti dvije skupine. U tučnjavi je sudjelovalo oko stotinjak članova Bad blue boysa, a sa strane Torcide tridesetak članova.”, rekao je Antun Valić načelnik PU brodsko-posavske

Potvrdio je da još traje obrada sudionika ovog incidenta, jer dolaze sa šireg područja Slavonije.

Također u policiji su novinarima potvrdili da jedini u sukobima ozlijeđeni navijač dolazi izvan područja Brodsko-posavske županije.

U sukobu u Slavonskom Brodu su razbijena dva izloga na poslovnim prostorima i oštećena su četiri vozila.

Tagovi: bad blue boys, navijači, torcida, tučnjava,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE