Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

U nevremenu u Šibeniku oštećeno 20-ak automobila i nekoliko plovila

Oštećeno je dvadesetak automobila, nasukano pet plovila, s trgovine auto dijelovima nevera doslovno iščupala krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame

Objavljeno 17.07.2018
Antonela Verković

Još se zbrajaju posljedice nevremena koja je s ponedjeljka na utorak zahvatilo šibensko područje, a iz Županijskog centra 112 Šibensko-kninske županije izvijestili su da je oštećeno dvadesetak automobila te je nasukano ili oštećeno pet plovila.

Šibenske dežurne službe imale su u noći s ponedjeljka na utorak više od 20 intervencija kad su morali uklanjati srušena stabala i ostale prepreke.

Do šest sati u utorak na području Šibenika i Brodarice oštećeno je ukupno 16 automobila, po jedno vozilo u Vodicama i Kistanjama. Nakon 6 sati imali smo dojavu da su još dva vozila oštećena u Tisnom i dva u Srimi, kazali su u utorak ujutro u Centru 112.

U neveri kod Krapnja utopio se ribar koji je pao s ribarskog broda.

“Osim pomorske nesreće kod Krapnja, u ostalim slučajevima ljudski životi nisu bili ugroženi i sve je prošlo bez ozbiljnijih posljedica”, kazali su u županijskom Centru 112.

Velika šteta nastala je u šibenskom kvartu Bioci gdje je s trgovine auto dijelovima nevera doslovno iščupala krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame. Dio krova završio je na cesti, ali su ga brzo uklonili djelatnici Cesta Šibenik.

Ispred kafića na šibenskoj rivi nevera je uništila dva kioska, a riva i cijeli grad puni su odlomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila.

(Hina)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE