Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Udala se Ella Dvornik, a Danijela pratila vjenčanje “preko žice”

Ella i Charles svoje sudbonosno "da" izgovorili u Las Vegasu

Objavljeno 15.02.2019
Lucija Tokić

Poznata hrvatska blogerica i influencerica 27-godišnja Ella Dvornik udala se za svog zaručnika Charlesa Pearcea (42) s kojim je dugi niz godina u vezi i s kojim ima kćer Balie Dee (1).

Ella je na Instagramu uz fotografiju na kojoj novopečeni mladenci blistaju od sreće, ona u zanimljivoj bijeloj haljini u baroknom stilu, a Charles u klasičnom svečanom odijelu, fanovima otkrila zašto se nisu prije vjenčali.

– Prije 5 godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako, jako teško! – napisala je Ella na Instagramu.

– Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, ‘na naš način’. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena) – dodala je Ella uz njihovu zajedničku fotografiju.

Brojni pratitelji su im čestitali i zaželjeli puno sreće u zajedničkom životu, a mama Danijela je napisala da se probudila čak u dva ujutro kako bi mogla pratiti vjenčanje.

– Kažu da” ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu😁’… Neka su oni to obavili bez stresa i na svoj način…. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u 02 h i pratila vjenčanje on line – napisala je Danijela na Instagramu.

foto: Ella Dvornik (Instagram)

Tagovi: ella dvornik, Instagram, Las Vegas, udaja, vjenčanje,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE