Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

UEFA usvojila plan prodaje ulaznica za Euro 2020.

Gotovo 2.5 milijuna ulaznica, više od ukupnog broja ulaznica koje su prodane za europsko prvenstvo 2016., već je rezervirano

Objavljeno 19.05.2019
Antonela Verković

UEFA je usvojila plan prodaje ulaznica “fan-first” za europsko nogometno prvenstvo 2020. s rekordnih tri milijuna ulaznica namijenjenih navijačima, objavljeno je u nedjelju.

Gotovo 2.5 milijuna ulaznica, više od ukupnog broja ulaznica koje su prodane za europsko prvenstvo 2016., već je rezervirano za navijače reprezentacija sudionica i za ostatak publike.

Milijuna ulaznica će se prodavati po cijeni od 50 eura ili manje za 44 utakmica na prvenstvu koje će se održavati sljedeće godine od 12. lipnja do 12. srpnja i igrati u 12 gradova, prvi put u povijesti kako bi se obilježila 60. obljetnica ovog natjecanja.

Ukupno 40.000 ulaznica  za manje od stotinu eura bit će dostupno za polufinala i finale koje će se igrati u Londonu na stadionu Wembley, a UEFA ima i određen broj  ulaznica za svaku utakmicu za hendikepirane gledatelje po najnižim cijenama bez obzira na mjesto na stadionu.

Ulaznice će se prodavati na internetskoj stranici euro2020.com/tickets u prvoj fazi dugoj mjesec dana počevši od 12. lipnja i navijačima će tada biti ponuđeno 1.5 milijuna ulaznica.

Druga će faza početi u prosincu nakon 30. studenog kada se održava ždrijeb za samo prvenstvo, a tada će navijačima reprezentacija sudionica biti ponuđeno milijun ulaznica.

Sljedeća faza će biti u travnju 2020. nakon doigravanja kada će biti poznata zadnje četiri reprezentacije sudionice od njih 24.

(Hina)

FOTO: Pixabay

Tagovi: nogometno prvenstvo, uefa, ulaznice, utakmica,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE