Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

Uhićen mladić koji je napao i ozlijedio djevojku u Viškovu, a to mu nije jedino kazneno djelo u dosjeu…

Muškarac je prekršajno prijavljen zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja te će biti odveden na Prekršajni sud.

Objavljeno 29.12.2018
Antonela Verković

Primorsko-goranska policija uhitila je 26-godišnjaka kojeg sumnjiči da se rano u petak u jednom ugostiteljskom objektu u Viškovu drsko i nepristojno ponašao prema četiri djevojke, nakon čega je jednu od njih uz vrijeđanje naguravao i tjelesno je ozlijedio zbog čega je završila u bolnici.

Osumnjičenog terete da je 28. prosinca u ranim jutarnjim satima remetio javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Viškovu te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri hrvatske državljanke, starosti od 19 do 23 godine.

Istraživanjem je također utvrđeno da je u proteklih desetak godina osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela. Muškarac je prekršajno prijavljen zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja te će biti odveden na Prekršajni sud.

Policija je utvrdila da je jednu od tih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta napada.

Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 26-godišnjaka su nakon cjelodnevne potrage sinoć u 19 sati pronašli i priveli na istraživanje policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, izvijestila je u subotu primorsko-goranska policija.

(Hina)

FOTO: Pixabay

Tagovi: istra, napad, policija, tuča, uhićen,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE