Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Uhićen mladić sa više od kilogram amfetamina

Kod mladića su policajci zatekli 1044 grama speeda i 235 grama marihuane. Protiv osumnjičenog 26-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Objavljeno 25.07.2018
Antonela Verković

Vrlo česte dojave o drogi više nisu nikakvo čudo. Bilo to na granicama, u preprodaji, ili pak kod brojnih ”običnih” građana koji uz sebe skrivaju zamjetne količine droge. U ovom slučaju, to je 18 plastičnih vrećica s ukupno 1044 grama tzv.speeda.

Više od kilogram amfetamina pronašli su splitski policajci kod 26-godišnjeg mladića kojega su zatekli i uhitili. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja doveli su ga policijskom pritvorskom nadzorniku, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija je nakon toga pretražila stan i druge prostorije koje koristi osumnjičenik na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske gdje je pronađena i oduzeta još jedna PVC vrećica s 235 grama droge marihuane.
Protiv osumnjičenog 26-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, tužiteljstvo bi trebalo odlučiti o pokretanju istrage, a sudac hoće li 26-godišnjak svoje suđenje čekati zatvoren ili na slobodi.

(Hina)

Tagovi: droga, marihuana, policija, speed, split, uhićen,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE